reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem ...oj Wisieńka-masakra z samopoczuciem..wspołczuje siostra:(
zostały 3 m-ce ,mam nadzieje,ze to bedanajlepsze Twoje ciążowe miesiące:)) tego życzę!

BALBINKA-smaczego chlebka-ja właśnie kupiłam w piekarni chrupiacy ,cieplutki komysniak:)))mmmmmm- pycha!!!

EWULA- cześć:)

GUMISIA- nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

biore sie za obiada:))

reklama
hahahaha czyli jak to się mówi wędzenie łączy ludzi, to niczym slogan z reklamy Nokii, Nokia Connecting People :-D:-D:-D

WISIENKO: dzisiaj nie jesteś sama w samopoczuciu pod psem :no: też mam za sobą ciężką noc, coś czuję, że dla mnie takie nie przespane noce się dopiero zaczynają :-(

Idę chyba poszukać dzisiaj światła w lodówce, bo tam już pustki, to może coś mnie natchnie... Tak sobie myślę, żeby ugotować ziemniaki, usmażyć jajo sadzone i do tego kiełbaska by pasowała, to któraś z Was taki pomysł ostatnio dawała, nie wiem czy nie Gumisia, kolejna kuchareczka w pełni i rozkwicie :tak:

mama witaj sisterko. ja juz zrobiłam zupkę i rozmrażam mięsko.
just u mnie też zakupy się proszą a wczoraj Pol wrócił późno i juz nam się nie chciało. Mnie najbardziej jednak męczy to osłabienie pernamentne, ono gorsze nawe od wymiotów

Wisienko ja miałam tak wcześniej, wracałam z pracy i zasypiałam na siedząco, a później w nocy powtórka z rozrywki, bo wyspałam się przecież w dzień... i takie zamknięte koło panowało, mam nadzieję, że teraz już będzie dla Ciebie ten czas bardziej łaskawy :tak:
a w temacie zakupów, to jak ja idę sama na zakupy, to ile tego mogę kupić??? dwie siateczki, żeby ciężko nie było, bo później na 4 piętro trzeba się z tym wdrapać :dry: więc jak ja już coś kupię, to są za zwyczaj pierdoły i za dwa dni znów tuptam do sklepu, niby wszystko mam świeże, ale jak czasem na coś najdzie smak, to muszę ruszyć doopkę sama i się odechciewa :sorry2:

WISIEŃKA- ja chyba tez dzis zupkę zrobię bo nie mam weny na gary...
zrobie warzywną na mięsku...

nic mi sie dziś nie chce...nic-głowa mnie boli-u nas słonko ,ale wiatr i tak to cisnienie sie zmienia ,ze nic tylko spać...a tu juz Domi smiga po domu i nie ma jak...;/;/
a na która dziś Młodam miała to usg? pamietasz??

mama chyba na 15tą, nie odzywała się do mnie dzisiaj a ja mam ciążowa pamięć i zapomniałam. Ja zrobiłam jarzynkową i zrobię pulpety bo od smazonego mam zgagę

Wisieńka- ja dzis zrobię tylko zupę-pierdzielę:))

dobra zmykam do kuchni bo za godzine po Zuze idziemy a jeszcze nie zaczelam obiadu robić...

STARACZKI WYCHODZIĆ Z KRZAKÓW!!

jestem juz, obiadek w piekarniku niedlugo bede szamac
kochana dziekuje ci za kciukaski, brzuszek pobolewa ja juz dzisiaj drzemke zaliczylam godzinna bo inaczej sie nie da i nadal taka dziwna jestem ale od 3 dni mam sluz rozciagliwy i czasami przezroczysty wiec glupieje troszke, owulkowy negatywny, czekam na @ jak nie przylezie za tydzien testuje, zatestuj ze mna co ? ja bede wtedy 18 dni po owulce a ty 13 to moze juz cos bedzie ?

GUMISIA- JA TEZ MAM OD KILKU DNI ŚLUZIK ,ALE MÓJ JEST BARDZIEJ WODNISTY...nie rozciągliwy..
boli mnie głowa i spac sie chce ,ale to pewnie przez to cisnienie i przez to ,ze mąż tak sie rano gramoliła z łóżka ,ze od 6 już nie śpię ;/ focha Mu walne jak przyjdzie z pracy...
dlatego dostanie tylko zupę;/ :)
szkoda,ze owu negatywny...ale miałaś I kreskę czy II ale ta druga słabsza?????

WISIEŃKA- no to czekamy na info po wizycie Młodam-może w koncu dostanie potwierdzenie,ze to synek:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry