reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gumisia- idz sie ogarniaj :)
Mamusia- proszę Cie.....jaki ja ekspert:))))) tos mnie rozbawiła;))
ja jak poszłam do stylisty (miałam wtedy balejage-brąz z blondem) to popatrzył na mnie i powiedział,ze teraz wraca "moda" na naturalnośc i stara sie dobierac kolor wlosów do koloru oczu-chodzi o tonacje kolorów-zimny,ciepły..
ja mam brązowe oczęta i powiedział ze skoro brąz jest ciepły kolorem to zrobimy w brązie i tak mi dobrał ze git jest do dzis-r przodu robi mi refleksy ,zeby fryzura nie była "płaska" i gra!

a Ty jaki masz kolor oczu??
zielony,niebieski to zimne kolory wiec pewnie zimy odcień by Ci pasował najbardzie-a brązy też mają zimne odcienie:))

reklama
Jestem z kawą:)
Wrzuciłam karkówkę z ziemniakami do piekarnika i obiad się robi:)
Potem machnę sernik królewski (z paczuchy:))) ) i po jedzeniu dzisiaj:)
Lekko ogarnęłam dom,dziewczyna mi prasuje a ja piję kawę.Zaraz muszę jeszcze odkurzyć.
Boogie dowlokłaś się na górę??? :-D

hahahaaha wygrałam!!!!! pewnie,że się dowlokłam, tylko mi teraz smarki wiszą hahahaahh

KAROLA Ty leniwcu!!! Dziewczyna Ci prasuje????????????????????:szok::-D:-D:-D może niech i do mnie wpadnie??? :-D:-D:-D

MAMUSIA- to może jakis odcień rudego-taki jesienny rudy-rdzawy-piekny:)))

jak chcesz podam Ci na PW moje dane i sobie mnie na NK oblukaj:))

OLIWKA- no to sie ustawiłas z prasowaniem...

JUST- brawo ,ze dałaś rade:))

Oliwka powiedz dziewczynie zeby wpadła po drodze do mnie :-D :-)
Mamita no tez tak mi chodzi po głowie rudy :-)
Daj daj chętnie zobacze ;-)
Podglądne Cie z konto mojej młodszej sis bo ja konta nie mam ;-)

Witam dziewczynki.
Nie krzyczcie na mnie że nie zaglądam, ale taka pogoda że prawie całe dnie jestem z Majką na dworku. W domu tylko spanie, jedzenie i przebieranie. Chciałam wam napisać że w tym cyklu też d... @ jeszcze nie ma ale już są takie nitki krwi. Termin @ jutro. Może mi ktoś napisać komu się udało a komu nie bo nie dam rady nadrobić:baffled:

MAMUSIA,GUMISIA- PW poszło:))

własnie podali w wiadomosciach ,ze w Wejcherowie urodziły sie trojaczki-2 chł.i dziewczynka:)) szczęsliwa mam ma już blizniaki (2 chłopców)i jeszcze jednego chyba 14 letniego syna-razem 6 dzieci-5 chłopców i córka :))))))))))))

AGAPA- od czasu jak mniej zagladasz udalo sie Josephine i Mary-beth:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry