reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ech u mnie obiadek gotowy. Dziwny jest, na gust ciązowy. Zupka jarzynkowa. Makaron z sosem pomidorowym i pulpetami a do tego szparagowa z bułeczką:-D
mama ja pamietam jak byłam u stylisty. ala Jacykow chyba i jak on latał z tymi szmatami i mi je do twarzy przykładał i dobierał mi pore roku. Heh 2 godziny to trwało. Potem walnął mi makijaż i fryzurkę. Ja mimo niebieskich kolorkow oczu powinnam nosić ciepłe kolorki jestem przełomemlato/ jesien cokolwiek by to miało znaczyć:-D

reklama
No proszę jakie tu obrady o objawach ciążowych, aż się miło czyta :-D
A ja już upiekłam dwa chlebusie, żeberka dochodzą, domek ogarnięty, ale na ogród już dzisiaj nie mam siły :no:
Normalnie Wy tak o tych włosach i kolorach, że coraz intensywniej o tym rozmyślam :tak: tylko u mnie bez stylistki to się raczej nie obędzie, bo w tych tematach jestem zielona :eek:

MAMUSIA,GUMISIA- PW poszło:))

własnie podali w wiadomosciach ,ze w Wejcherowie urodziły sie trojaczki-2 chł.i dziewczynka:)) szczęsliwa mam ma już blizniaki (2 chłopców)i jeszcze jednego chyba 14 letniego syna-razem 6 dzieci-5 chłopców i córka :))))))))))))

AGAPA- od czasu jak mniej zagladasz udalo sie Josephine i Mary-beth:)
Kurcze aż się popłakałam ze szczęścia, ja piórkuję, siedzę i ryczę. Tak bardzo się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mamitaaa ty normalnie boska jesteś :-) Tom musi byc dumny :-)
A twoj kolorek dał mi duzo do myślenia :-) co to za farba ?;-)

http://www.dpj.pl/fotki/g1713d.jpg

tez sie zastanawiam nad tym kolorkiem :-)

Nieźle trojaczki :-) ha :-D
sześcioro dzieci :-)

Witaj Agapa :-)

Witaj:-) Jak ja bym chciała mieć tyle dzieci... ale się rozmarzyłam

hej.
jesten na chwile...bo musze wlosy umyc, umalowac sie ,przebrac i na szczepienie o 16.30 z mala
nie pisze bo u mnie dol sobie przyszed i zostawic mnie niechce...ale czytam
u mnie dzis na obiad pomysl na jerzyki:-)
mama a ja niechec twoich danych na nk:-)ale inne chetnie zobacze i siebie tez pokazac moge.

Jestem wcześniej sie urwalam.

młoda ten rudy odważny. Ja uważam ze w tym platynowym jaśniutkim jest ci tak ładnie a oczka masz czarujące takie pięknie błękitne. Ja mam takie szarobure ale mój S też jest taki błękitnooki więc mam nadzieje na córeczkę z takimi oczami;-)

Krzysiu a ja mogłabym cię zobaczyć na nk? Jeżeli nie to rozumiem, wiem ze na forum bywa różnie.

WIOLA- bo my juz siebie oblukałysmy:))
powodzenia na szczepieniu :)

BALBINKA- no to maszeruj do stylisty i szalej na głowie-a co :))

WISIEŃKA- ja chodzę do stylisty od fryzur to mi szmatkami nie macha przez oczami :):):):):))

MAMUSIA- dziekuję :))myśle ,ze Tom jest dumny:))
a co do koloru to nie wiem bo Mateusz zawsze miesza 2 kremy -wiem ze jeden to coś z odcieni tofi:)

reklama
hahahaaha wygrałam!!!!! pewnie,że się dowlokłam, tylko mi teraz smarki wiszą hahahaahh

KAROLA Ty leniwcu!!! Dziewczyna Ci prasuje????????????????????:szok::-D:-D:-D może niech i do mnie wpadnie??? :-D:-D:-D

Płacę niestety więc nie takie piękne to wszystko:)

MAMUSIA- to może jakis odcień rudego-taki jesienny rudy-rdzawy-piekny:)))

jak chcesz podam Ci na PW moje dane i sobie mnie na NK oblukaj:))

OLIWKA- no to sie ustawiłas z prasowaniem...

JUST- brawo ,ze dałaś rade:))
Taaa:) Ustawiłam się:)

Oliwka powiedz dziewczynie zeby wpadła po drodze do mnie :-D :-)
Mamita no tez tak mi chodzi po głowie rudy :-)
Daj daj chętnie zobacze ;-)
Podglądne Cie z konto mojej młodszej sis bo ja konta nie mam ;-)

Powiem,powiem,nie kasuje dużo:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry