reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos - :-D))))))))))) jak ja lubię taką szczerość prosto z serca płynącą :*

Kocurek - sobie tylko wyobraź, jeśli oczywiście jesteś w stanie, dwa, dorodne, symetryczne C :-p mniam..... no nie gadaj :-D))))))

just - :-D ja umiem gotować żeberka w miodzie, nie chwaląc się, są boskie :)))))

Ostatnia edycja:
hahahaaa, no i co podglądasz cudzą korespondencję ? co ? :-D nie masz własnej ???? :-D)))))))))))) hahaaaaha

Bo ja wiem, że Ty się nie obrazisz, jak się poznęcam troszku :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Muszę już iść :sorry2:
Nie żebym Wam jeść nie chciała dać, nie o to zupełnie chodzi :-D może jeszcze wpadnę, a jeśli nie, to życzę spokojnej i przespanej nocy wszystkim Gwiazdom :*

Teraz jeszcze weszła boogie ze swoim FF :szok: :-D

made nic się nigdy nie pogniewam :-D Zresztą dziś dzień chwalenia się - myślę, że to powinno się stać naszą małą tradycją - dawno sie tak nie uśmiałam :tak: :-):-):-)

dobra ja koncze temat pierscionkow
bo sobie weszlam na taka jedna ulubiona stronke i odkrylam ze "produketm meisiaca " jest moj pierscionek tylko o 40% tanszy niz ten za ktory zabulilam w lutym 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!ù$//!*ù%%^^$mù*!!//$^^^^%%**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAKERS
maja w ofercie pewnie z 50 piercionkow i akurat moj musi byc mega przeceniony
takie cos moze sie zdarzyc tylko mnie...
zaloze sie ze jak kupie inny to mam 99% szans ze wlasnie ten bedzie przeceniony w 2012 :)

kocurek : ja tez sie pozytywnie usmialam bardzo :)

reklama
a ja już po spacerku.

tak mi jakoś ochota na coś naszła sama nie wiem na co, może sobie kisiel zrobię? ;-)
ależ produkujecie stronki ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry