reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- :):):) hahahaha-chwal sie kochana czy możesz :)
czyli czekamy na wielkie TAK!!!!

NO TO BEDA EMOCJE!!!

MADE- możesz i kokardki i batony:)))

KOCUREK- pokaż pierścień :)))

reklama
made diamenty ... a ile tych diamentów tam masz, hę???? Mój ma jeden ale za to wokół takie jakby lusterka dla wzmocnienia efektu :-D bo ja tez z natury bardzo skromna jestem :-p
Dziewczyny ... aż mnie korci, żeby pokazać ale zrobię to jak go faktycznie dostanę .... nie wypada tak troszkę ;-)

made ty masz core juz taka duza? a ja nie wiedziec czemu w wyobrazeniu mialam cie za gowniare:P heheh
mamita ty jak zwykle pysznosci, ja z doskoku bo obiad robie mojemu :) ja oczywiscie odpuszczam bo 3 lodach przegielabym jakbym jeszcze obiad zjadla nniom mamita nasza ostatnia szansa na 2011:) a pozniej to caly rok mamy:)

gumisia :)))))) hahahahaa dobre z made!!!

pok wiesz nigdy nie wiedziałam o co marylin robi takie halo wokół diamentów :-p .... aż do teraz :-D:-D

Ostatnia edycja:
gumisia - a po czym tak wnioskowałaś ? tak dopytuję z wrodzonej ciekawości jeno :-))))))))))))))))))))))))

pok - Brylancie mój :* w końcu się dałaś sprowokować :-p :-D:-D:-D

MADE- no mam pojemne i duże serducho :))
jedz do woli:0
mój zaręczynowy wygląda jak obrączka i na górze półkole jest z białego złota a dolne półkole z żółtego złota i u góry mam "wtopione" 7 diamencików połączonych w taki szlaczek
\ / \ / \ / \ / i na górze i na dole diamenciki-tak wtopione żeby ubrań nie haczyło :))))

POK- :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry