• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A co chciałybyście ciekawego wiedzieć?...w tym roku kończę 30-stkę...nie mogę doczekać się tego, kiedy przytulę swoją dzidzię...mam kochanego faceta, który jednak czasem przyprawia mnie o ból głowy...mam słodkiego psiaka, który je wszystko i wszędzie...ostatnio jadł surowego brokuła i grejpfruta...:))
Na co dzień pracuję...gotuję obiady...czytam książki...oglądam filmy...
Nie mogę doczekać się ciepłej wiosny i lata...
W tym roku moja siostra wychodzi za mąż (siostra bliźniaczka)...i my też planujemy ślub, ale jakoś nie kręcą mnie wielkie imprezy, więc moja ceremonia będzie skromna i dla najbliższych...ale to jeszcze się zobaczy czy w tym roku, czy może jak uda mi się szybko ponownie zajść w ciąże, to ceremonię zrobimy razem ze chrzcinami...
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy...:)

Zmykam juz dzisiaj...do usłyszenia jutro wieczorem...Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
RRRurrko KOsmi sobie kopie, ale mnie kopie życie, właśnie po takim pięknym popołudniu... Echhh nie warto już roztrząsać, nie mam szczęścis, pechowcom wiatr w oko zawsze zawieje :-(

Jestem i ja:)
Nie miałam czasu wcześniej napisać,biegałam cały dzień.
Dla zainteresowanych:nie jestem sfochowana! W każdym razie nie na Was.
Wkurzyłam się ponieważ nie lubię jak ktoś dopisuje mi coś czego nie powiedziałam i nie miałam na myśli.
Krótkie wyjaśnienie: Pisząc wczoraj post miałam na myśli,że ten wózek realnie nie kosztuje aż tyle ile w sklepie w mieście młodejmamusi,po to załączyłam linki aby mogła zobaczyć,że ludziska w sklepach zdzierają!A nie chciałam powiedzieć ani nie powiedziałam,że ten wózek jest nic nie wart czy jest tani.
Koniec tematu,dziękuję za wysłuchanie:)

Mama &&&&&&&&&
Balbinka dziękuję :)
Just kochana,ładna paczuszka:)))
Pok cześć:)
Rureczka :)))
I reszta kobietek :)))

reklama
Just jaki pech? los dał Ci najcenniejszy dar jaki tylko mogłaś dostać, my się tu miesiącami staramy i nic... Trzeba się cieszyć tym co się ma :) a jak masz jakiś kłopot Kochanie to daj znać, pomożemy na tyle na ile będziemy mogły:*

Oliwka Kochana przecież każdy ma prawo do swojego zdania i my to doskonale rozumiemy, a co do ceny w sklepach to masz racje, bardzo czesto jest zawyżona, dobrze, że mamy allegro :D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry