• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj hopee masz jakieś wątpliwości z tym przyjęciem?? :-):-) Fajnie, że jesteś :tak:

mlodamamusia masz rację - ktoś dziś musi tu focha wreszcie zrobić :-D ja jakoś nie znalazłam powodu :-D

Dziewczyny - idę sobie obrać i pokroić marcheweczki - przekąska do filmu z synem :))))) No i kolację muszę zrobić, pewnie już dziś nie wlecę, chociaż kto wie.... Tymczasem trzymajcie się cieplutko :-)

Ostatnia edycja:
hej

pok : super!!! gratulacje - bo uwazal sprawe pracy za oczywista! a o jakim pechu mowisz jak dostaniesz prace i zajdziesz w ciaze?
toc to bedzie twoje upragnione wyczekane osiagniecie, nie? a praca nie zajac nie ucieknie :)
a nawet jak jakims cudem ucieknie to chyba dzidzia jednak wazniejsza, co.?????;-):-)

mlodamamusia : fajne fotki, kolorek lepszy niz poprzedni !!!!!!!!!!

hopee: witaj ! przykro mi z pwoodu straty... ale mam nadzieje, ze juz niedlugo znow w brzuchu zagosc KTOS :)

mlodamamusia - ja wlasnie sobie patrzylam na Twoj suwaczek i sie za glwoe zlapalam :szok: Ty normalnie zaraz rodzisz. Czas leci tak, ze od teraz do porodu to zleci jak z bicza strzelil. jezusie maryjo! normalnie sie zestresowałam. Gotowa jestes? :)

hej
pok : super!!! gratulacje - bo uwazal sprawe pracy za oczywista! a o jakim pechu mowisz jak dostaniesz prace i zajdziesz w ciaze?
toc to bedzie twoje upragnione wyczekane osiagniecie, nie? a praca nie zajac nie ucieknie :)
a nawet jak jakims cudem ucieknie to chyba dzidzia jednak wazniejsza, co.?????;-):-)

ja wiem, ze to zabrzmi zle dla niektorych ale w tym momencie zycia w jakim jestem jedno i drugie jest rownie wazne. ale jak ma byc tak bedzie :) nie takie przeciwnosci losu sie pokonywalo.
a z praca jeszcze nie mowmy hop :) juz tyle razy w ciagu ostatnich meisiecy powiedzialam "hop" i sie sparzyłam, że sie nie nastawiam na nic :) bedzie praca to fajnie, nie bedzie tez fajnie :)
a mysle, ze jak prace znajde to w ciaze zajde, bo jeden wielki stres mi odejdzie i sie skupie nie na zachodzeniu tylko na pracowaniu (ja jestem typowy pracoholik) :)

a teraz na ziemie - anie pracy nie mam, ani w ciazy nie jestem, wiec nie ma o czym rozmawiac :)

Ostatnia edycja:
Pok no rodze rodze :-D spokojnie ale jeszcze nie teraz he ;-)
W połowie przygotowana :-)
Jos;-) a co do kolorku tez mysle ze lepszy niz poprzedni. ale musze sie do niego przyzwyczaić

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry