młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Just a to nie umiała Ci wcześniej powiedziec ze nic z tego nie bedzie ... Co za kobieta... :|
Przykro mi :-(
ale na pewno coś znajdziesz ;*
Przykro mi :-(
ale na pewno coś znajdziesz ;*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś mam 34 dc. Mam ochotę ale się boję rozczarowania, a moje cykle są nieregularne i poczekam do poniedziałku a potem pomyślę:-)just - super!wiara w ludzi Ci wraca?
agapa - a ktory masz dc? moze owulka sie pojawila po badaniu u gina. nie masz ochoty siknac?
No trzymajcie , trzymajcieboogie śliczne))
agapa to co, trzymać w razie czego??? :-)

No pewnie że dam znać jak @ przyjdziejust - naprawde mam nadzieje, ze posluchasz mojej rady. serio moze sie jeszcze laska przydacniestety w takiej jestes sytuacji, ze wrogow jak najmniej i mostow nie palic!
jak bylam mlodsza i jeszcze bardziej buntownicza niz teraz (o tak!), to mosty za soba palilam i honorem unosilam, a teraz kilka z tych mostow by sie przydalo.
agapa - daj znac![]()
Witaj wśród nas i przykro mi z powodu straty:-Witajcie...Zapisuję się do Waszego wątku...Co prawda ze staraniami muszę poczekać ze 2-3 miesiące...jestem 2 tygodnie po łyżeczkowaniu...( W pewien sposób udało mi się już wrócić do równowagi , wiec postanowiłam do Was dołączyć...Mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie...
![]()