WIOLKA1509
Fanka BB :)
milego weekendu wszystkim
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czescja tak obok dyskusji ale a'propos alegro. No ok - sa tansze rzeczy na alegro niz w sklepach ale jesli sa to np. wozki produkowane za granica, to skad te ktosie maja tansze? ska dje wzieli!? hurtem ktos kupil tysiac wozkow i na alegro sprzedaje czy sa uzywane?
Na alegro sa tez tansze nbuty emu i ugg - przemakające podróby... ja tam nie kupuje na alegro... z reszta. ja bardzo rzadko kupuje cokolwiek i jak kupuje to wole wiecej zaplacic a miec pewnosc co do jakosci, materialow, miec gwarancje, moc oddac itd...
Z ciekawosci pytam skad sie biora na alegro tansze rzeczy niz w sklepach
bez umowy nie da sie tych wszystkich zapomóg przyjąć no i... jako osoba z prawniczym wyksztalceniem + doswiadczeniem w odnajmowaniu i wynajmowaniu mieszkam odradzam barnie mieszkania bez umowy. Umowy chroni obie strony a historie mozna by mnozyc...
ad. 1
jak Ty masztakie dlugie cykle, to co to za gin sie spodziewal owulacji przed 12 dc?! chyba jakis glupek(cytat z bodajze króla lwa albo 101 dalmatynczykow) Spokojnie moglas miec owulacje tydzien pozniej. jak nie przyjdzie za 2-3 dni to sikaj
ja mam prawnicze wyksztalcenie. nigdy nie praktykowalam ale costam jeszcze pamietamwyslij mi pw i zobacze czy umiem pomoc
![]()
boogie szlag.....(((
Pozdrowienia od mamy, nie ma prądu przez wichurę, prosi o kciuki za tempkę![]()
![]()
oliwka witaj z powrotem))
Wiatrzycho takie, a mój G. wraca właśnie z Warszawy, jak co tydzień....
mama wątek chyba już poszedł spać - trzymam w takim razie w imieniu dziewczyn &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&))))))))))
jestem i ja
ostanio jak zwykle wieczorem ..
u nas upal na maksadzisiaj tak przygrzalo , ze szok
)
super !!!
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^)
moznaa juz bez amoniaku to na luzie nawet w pierwszym trymestrze
)
ciesze sie , ze rozmowa pozytywnie wypadla
zgadzam sie z toba w zupelnosci)
jaki potwor ? gdzie ??
sliczny kolorek lepszy niz wczesniej
a brzucio wypas)
no i ten biusttttt))
tez mam ten dylemat)
witaj Hopee))
fajnie , ze zdecydowalas sie wpasc do nas
czas szybko zleci w gronie fajnych kobitek no i niedlugo fasolka znowu zawita u ciebie !!
ja tam zakumalam niechwalac sie hehehe od razu)
fajnie , ze jestes
o kurka nawet nie wiem co napisac((
przykro mi(
walcz dalej wiem , ze ciezko , ale nie poddawaj sie !!
bedzie dobrze w koncu musi sie cos ruszyc !!

14 miesiąc starań....Cześć oliwka wątek trochę chudy w sobotę ranoa co ma być z owulką??
Jeszcze nic nie jest stracone,wiesz przecież,że każda ciąża może inaczej wyglądać.Nie martw się i myśl pozytywniecześć babolki...
miałam pózniej wlecieć,ale juz po sniadanku jesteśmy i odpaliłam kompa..
u nas wcz.była taka wichura,ze aż prądu nie było-przymusowy romantyczny wieczór przy świecach..
Just-:--
-( co za świat....bardzo mi przykro
wierzę ,ze jeszcze znajdziesz lepsze...
kochane ,mój organizm sobie za mnie zakpił:--(dzis mam spadek na 37,0... wiem ,ze to nadal wysoka tempka,ale ja znam swój organizm i jak byłam w ciążach z Z.i D.to już mi nie spadała tempka..a dziś:-(
tak wiec dzień mam do bani
wszystko jest do dooopy...
dziekuje wszystkim za &&&&& za wsparcie za doping...ale już wiadomo,ze nici....czekam na @14 miesiąc starań....
Rurka,Wiola,Kocurek- witajcie..