• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku, bo ona była cały czas zadowolna, wszystko było na dobrej sprawie, ta babka która pośredniczy tu w Polsce tłumaczyła jej, że to nic złego, że to mi pomoże w tym dofinansowaniu i to korzyść dla niej i dla mnie, bo obie strony zabezpieczone, ale wczoraj powiedziała, że nie chce, nie zgadza się... Że nie chce, żeby współnota mieszkaniowa wiedział, że ona wynajmuje, a ta babka stąd był w jakiejś innej wspólnocie i pytała jak to wygląda i czy dla nich, to problem, okazuje się, że wypełniają te pismo i to wszystko, nikogo nic nie obchodzi...

reklama
Cześć sergi :))))

boogie przepraszam, ale ta kobieta strasznie prosta musi być... albo ma za ciasny rozumek ... albo za mało serca jednak i dobrej woli ...... :( w sumie nie wiem po co ja to piszę ... staram się publicznie nie wydawać takich sądów ... no ale naprawdę jestem ZDEGUSTOWANA ......

Ostatnia edycja:
oliwka ja tam jestem zwolenniczką testów i usg w takich kwestiach :)

Byłam u gina ponad tydzień temu: żadnych testów,mierzenia temperatur,żadnego usg monitorowania....Zdrowa,młoda kobieta,nic tylko rodzić.Tak więc próbuję się zastosować...ale wcześniej wiedziałam,że mam owulkę a teraz jej nie ma...chyba,że tak jak w zeszłym miesiącu wszystko się przestawiło i cykl się wydłużył.

Cześć Koccurku, Mama, Karola, RRRurrka
dziękuję za wasze słowa wsparcia, ja jestem dzisiaj do

kciuki dla Was wszystkich &&&&&&&&&&& i BOBO myśli dla każdej, która bobo pragnie :tak:

Dasz radę...kto jak nie Ty???

Dzisiaj zrobiłam jeden, chociaż do końca FL jeszcze 4 dni... I nie wiem, co myśleć mam :zawstydzona/y:

SN153007 - Copy.jpg

sergi kurczę ale wcześnie :)...... teraz nam stres czynisz dla oczu i serca ;)))) aaale cuś tam widać, zatem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

oliwka rób testy - co Ci szkodzi ;)))

mama dziś duuużo kakałka na tą pogodę i koniecznie czekolada - bez ograniczeń .... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry