• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Coś czuję,że się w tym miesiącu fasolki posypia:)
Mama u Ciebie też,zobaczysz:))) &&&
Serge &&&&

Ja też mam taką nadzieję, że jednak mi się nie wydaje... ;-)

Kolejny test jutro i w poniedziałek... Mam ich jeszcze trochę w domu ;-)
Trzymajcie kciuki...

Mama moja tempka też nie zachwyca, na wykresie góry i doliny... :dry: Dopiero dzisiaj łaskawie osiągnęła poziom 37,0 :sorry:

A objawów nie mam praktycznie żadnych, poza zmęczeniem i bólem (.)(.)... A jedno i drugie i tak bez rewelacji ;-)

Dzień dobry :))))

Mi też wczoraj padł internet :(((

Sergii - ja jak Kocurek, bladziocha tam dostrzegam;))) kurde bele, kciuki za intensywność :-D)))

mamitka - a może ten spadek to implantacyjny, co ? Nie żebym nakręcała, ale to przecież możliwe ;-) w każdym razie ja mocno zaciskam kciuki żeby się udało :*

Kocurek - kawa ??????

pok - ważne, że sama jesteś z siebie zadowolona po rozmowie ;))) to dobry znak. Trzymam kciuki :))))))))))

młodamamusia - kolorek zdecydowanie ładniejszy, jeszcze raz, góra dwa i nabierze głębi ;-) jest cudnie

Made dziękuję :zawstydzona/y:
Mama, ja mam 2 spadki w wykresie po owulacji... :sorry: Może faktycznie jest ok, a to tylko chwilowy spadek?... Masz testować we środę, tak?... Ja mam dopiero w czwartek termin @... No ale tez moje cykle mają po 40 dni i nigdy nie wiadomo tak naprawdę, termin @ jest zawsze u mnie "na wyczucie" wyliczony :sorry:

Zmykam się ogarnąć i dom trochę bo jeszcze leżę w łóżku...nawet kawy nie piłam a dzieci chcą jeść.
Ja tam pochłonęłam paczkę żelek i 2 czekoladki:))
Będę później

reklama
Sergii-ja wieżę ,ze Ci sie udało-ja objawów nie mam żadnych-dziś 11d.p.owulce....

Made- na implantację to raczej za pózno-ja mam krotkie cykle a dzis 21d.c. ale dzieki za wiarę!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry