• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czy ktoś tu wspominał o żelkach ???? :-p:-p:-p:-p

just - cholera, że też tak napiszę, bardzo mi przykro, tym bardziej, ze to już taki pewniak był, tak bardzo się cieszyłaś...ech, niektórzy ludzie to jednak pozbawieni są człowieczeństwa. Bardzo mocno Cię przytulam :*

reklama
Rureczka ja też zaczynam w to wierzyć, ale tak się boję, że to nie "to"... :-(
Mama, ja miałam wczoraj też spadek i to był 11dpo, dzisiaj mam 12dpo...

Jeszcze nie będę dziękowała... ;-)

mamitka - ale długość cyklów to chyba nie ma za wiele wspólnego z zagnieżdżeniem fasoleczki ;)))))) Podobno dochodzi do niej między 9 - 12 dniem po zapłodnieniu, a nie jesteś w stanie stwierdzić kiedy do niego doszło :-p ja tam wierzę, że się udało

mamitka - ale długość cyklów to chyba nie ma za wiele wspólnego z zagnieżdżeniem fasoleczki ;)))))) Podobno dochodzi do niej między 9 - 12 dniem po zapłodnieniu, a nie jesteś w stanie stwierdzić kiedy do niego doszło :-p ja tam wierzę, że się udało

Dziękuję, za wcześniejsze wygłoszenie mojego stanowiska ;))))

mama ja miałam spadek 0.2 stopniowy właśnie w 10. dniu :)...... albo nawet 11.

Ostatnia edycja:
Made,Kocurek- dzieki za Wasza wiare i wsparcie-bardzo bym chciała ,zeby tak było.......

Sergii ja mam termin @ na środę czwartek...testowac chciałam we wtorek bo tak sie umówiłam na innym wątku z babeczką z która równo idziemy po owulce...zobaczymy jaka bedzie jutro temp...

MADE no cholera by to wzięła, wiesz już nie chodzi o moją radość, ale skoro przez tydzień czasu nie była przekonana, to po co pozwalała mieszkanie obejrzeć??? Ja już ojca w stan pogotowia remontowego postawiłam, wszystko już się kręciło dookoła tego, bo dzień za dniem ucieka, mam doła z tego powodu, ten czas mnie zabija... Chciałabym zrobić jak najwięcej i jak zrobię krok do przodu, to potem muszę trzy w tył... KURRRRRA wodna!!!! :wściekła/y:

Mamitka trzymam kciuki kochana... Ja wczoraj i przedwczoraj miałam takiego doła z powodu tej tempki u mnie, że szok... I raczej byłam na 99% pewna, że kompletnie NIC dzisiaj na teście się nie pokaże oprócz kontrolnej linii...

reklama
made ano trzeba :tak: w końcu weekend i mama nie może smutać :) :) :) :) Co tam masz do kawy????

boogie siadaj z nami i kawę pij :) .... powiedz co teraz, szukanie dalej, czy jakoś by tę kobiecinę można ugadać, czy też sprawa zamknięta....?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry