• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just - o to właśnie się rozchodzi. Po kiego piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cię jeszcze nakręcała ?!
Kurde, że też ja nie mam możliwości by Ci pomóc :((((((

Kocurek - sobie wyobraź, że nic :((( zero ciasteczka, małego żeliczka, no katastrofa na całego... chociaż mały landrynek, a tu pustka, a brzuszek burczy :-p
Mój Pan dopiero się na zakupy wybiera... się zastanawiam czy nie kopnąć w doopkę na przyspieszenie :-D

Ale się pochwalę, ze wczoraj jadłam białą kiełbaskę z ćwikłą, zjadłam sześć :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
czekam jeszcze na wieści od tej babki, która tu pośredniczyła... ona ma jakieś tam jeszcze oferty dla mnie i już wczoraj ruszyła sprawę, jest pokój u niej, ale dopiero od 15 maja, a jeszcze inną koleżankę miała zapytać, czegoś się dowiem, to będę wiedziała co robić dalej... Spokojnie dziewczyny, pomagacie i to dużo, bo ja bym sama złożyła broń uż dawno i koniec walki...

Muszę być niczym Spartanie, dobrze, że wczoraj obejrzałam tych 300, mnóstwo wiary i niezłomnej walki..

PS. Kocurrku Ty masz naprawdę kocie oczy, widziałam fotkę i jesteś kocisko! :tak:

made Uuuuuuu jak ja bym taką białą, porządnie wypieczoną, z chrzanem ze śmietaną, ooo rany :)))))))

eee tam boogie te zdjęcia nie oddają w pełni mojej kocurowatości :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
made ja białą zawsze piekę w piekarniku - lubię jak jest zupełnie pozbawiona wody i prawie zupełnie tłuszczu --- a potem mieszam chrzan ze śmietaną i takim sosem polewam ..... mmmmmm :))))

boogie nie..... :zawstydzona/y: za skromna jestem :-p

reklama
Zizi-cześć ,moze taki dzis dzień....
Sergii- mnie jedynie czasem podbrzusze pobolewa jak na @..nerwy czasem mam i wodnistą wydzieliną i do dziś miałam ładną tempkę....

Made- zobacze jaka bedzie jutro i jak jeszcze spadnie no to juz wiadomo,ze lipaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry