• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem laski

jeju ale mi sie dziś nic nie chcę. Tyle miałam do zrobienia i nic nie zrobiłam jestem lenius totalus :-)

mama taki spadek to jeszcze nie tragedia mi to na @ spada przynajmniej o 4 kreski. Ja uważam ze 37 to super tempka może to taki spadek implantacyjny jak kocurek miała ;-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&

serg ja widze II kreski więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocurek ja też chce zobaczyć kocurka z brzuszkiem;-)

made karolina wiola jos just rurka miłego weekendu

reklama
Tylko Kocurku zostaw, nie usówaj, bo ja lecę za chwilkę na zajęcia ze szkoły rodzenia, mam na 11, więc jak wrócę, to muszę dokładnie zobaczyć i tej małpki poszukać hahahaahah

Nakarm syna marnotrawnego :-D

Ewula - a Ty nie weekenduj, tylko pisz jak sprawy Klockowe :-p:-D)))))

just - przyjemnej nauki ;)))) fajnie, że chodzisz do szkoły rodzenia

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

u mnie temat drugiego baby wraca na tapetę juuuuuppi :-)

Niektóre dziewczyny może mnie pamiętają ....a te które mnie nie znają to się witam :-)

W tym miesiącu podeszliśmy do tematu bardzo spokojnie, ale mimo wszystko bez zabezpieczeń no to jestem ciekawa...chyba kupię dzisiaj test ciążowy bo @ powinna przyjść jutro, a zawsze jest jak w zegarku. Z podejrzanych rzeczy to pobolewają mnie piersi, za to brzuch jak na okres mnie nie boli hmmm ....

Cały czas biję się z myślami, bo nie wiem czy czekać do sierpnia czy już działać z tego względu, że wybieramy się na jachty i mąż uważa że będą wymiotować dalej niż widzieć i będą spieprzone wakacje :( ..... a ja właśnie uważam, że jakby się do maja udało zajść w ciąże to akurat może do wakacji kończyłabym pierwszy trymestr i nie było by tak najgorzej. Boję się tych wysokich temperatur i jazdy kilkanaście godzin. Jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to fakt może być kiepsko.

MADE coś trzeba robić, żeby głowę zmusić do działania :D trochę ruchu Czarnuchu, tak sobie mówię i musi zadziałać!!! :D

a dziś Ćwieczenia!!! do zoo później babeczki! :D :D :D

Hej Laseczki:-D
Jak tu duzo nowych osob;-)
Ja jak zwykle wlatuje z fluidkami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i kciukami
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-D

Sergii Slonko &&&&&&&&& zeby te Twoje krechy byly coraz ciemniejsze:-)
Mowilam ze sie uda, mowilam:rofl2:

Mamcia mocno Wam dopinguje i wierze ze sie uda i tym razem bedzie wszystko si &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

Pozdrawiam was wszystkie goraco;-)

No,skapitulowałam ze sprzątaniem,mam lenia stulecia,znowu:)
Udało mi się załatwić opiekunkę dla dziewczyn na jutro i zaprosiłam męża na randkę:) Do kina i na obiad:)))))))))))
Pełnia szczęścia:) Jakoś mi humor dzisiaj dopisuje:))

Pralinka- cześć kochaaaana :)) wiem ,ze mi kibicujesz;-)tak jak ja Tobie słonko-jak samopoczucie???
jak po przeprowadzce???

Made-ja też tak miałam z dziecmi-od 6 t.c. maaasaaakra z objawami:-D
no nic-trza czekać ..

Sergii- masz gratki od Gumisi:tak::tak:

Lorelain- cześć kobieto:-pmówisz ,ze bedziesz testować -&&&&&&&&...może już sie udało...

reklama
hej :) dzisiaj wczesniej jestem :)
bylam oddac krew ... u nas upal straszny
a ja musze sprzatac i tak bardzoooo mi sie nie chce :/

cześć babolki...

miałam pózniej wlecieć,ale juz po sniadanku jesteśmy i odpaliłam kompa..

u nas wcz.była taka wichura,ze aż prądu nie było-przymusowy romantyczny wieczór przy świecach..

Just-:-(:-(:-( co za świat....bardzo mi przykro:sorry2:
wierzę ,ze jeszcze znajdziesz lepsze...

kochane ,mój organizm sobie za mnie zakpił:-(:-(dzis mam spadek na 37,0... wiem ,ze to nadal wysoka tempka,ale ja znam swój organizm i jak byłam w ciążach z Z.i D.to już mi nie spadała tempka..a dziś:-(
tak wiec dzień mam do bani
wszystko jest do dooopy...

dziekuje wszystkim za &&&&& za wsparcie za doping...ale już wiadomo,ze nici....czekam na @:wściekła/y: 14 miesiąc starań....

Rurka,Wiola,Kocurek- witajcie..

Mamusia spokojnie , ja np. mialam rozne spedki temperatury , a w ciazy jednak bylam :) roznie bywa , w koncu nasz organizm nie jest maszyna :) ja tam dalej trzymam za ciebie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Koccurku, Mama, Karola, RRRurrka
dziękuję za wasze słowa wsparcia, ja jestem dzisiaj do

kciuki dla Was wszystkich &&&&&&&&&&& i BOBO myśli dla każdej, która bobo pragnie :tak:

ehhh niepowazna ta baba i tyle :/
bdzie dobrze kochana nie smutaj sie :((

Dzisiaj zrobiłam jeden, chociaż do końca FL jeszcze 4 dni... I nie wiem, co myśleć mam :zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 344539

hmmm ja tam widze dwie krechy :))
mam gratulowac ?? :)))

No,skapitulowałam ze sprzątaniem,mam lenia stulecia,znowu:)
Udało mi się załatwić opiekunkę dla dziewczyn na jutro i zaprosiłam męża na randkę:) Do kina i na obiad:)))))))))))
Pełnia szczęścia:) Jakoś mi humor dzisiaj dopisuje:))

fajne taka randka sie przyda :)
a owu moze byc bez objawow czasami , ja tak mialam niekiedy

oki ide sprzatac dam rade hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry