• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka- dziekuje Ci kochana...
test robie we wtorek-trzymajcie &&& bo tylko tyle mi zostało-Wasze &&& i moją resztka nadziei:blink:

Tom poszedł na chwilę z dziecmi na spacer w ten wicher-biore sie za obieranie ziemniaków do obiadu.

reklama
serg : ja tez cosik tam widze :)))))))))))))))))))))))))

mama : na zmiane temp. moze wplynac wiele rzeczy, wiesz o tym... :) dlatego nie bierz tego za PEWNIK !!!!
pozostaje nam czekac i &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) ja tam wierze ze ebdzie dobrze, bo... MUSI BYC :)

Ja mam obiad gotowy,dom w miarę ogarnięty.
Mąż jak wróci z pracy lada chwila to zjemy i jakiś wypad,może solarium i potem kawka z deserem?Potem jeszcze zakupy.Chyba kupię testy owulacyjne,może będzie owulka tak jak w zeszłym miesiącu opóźniona...
A może już była bez objawów i wszystkie będziemy GRUDNIÓWKAMI? :)))))))))))))

Mama
z całego serca życzę Ci fasoleczki i wierzę,że już ją nosisz pod sercem:)

Kupują hurtem u producenta:) Zza granicy czy nie,prosto jest je kupić.
W sklepie biorą mniejsze ilości i narzucają nieziemskie marże.Tak samo z fotelikami i innymi rzeczami.Wiem bo mam znajomą która prowadzi sklep z dziecięcymi rzeczami.Ostatnio chciałam nowy fotelik to mi sprzedała po cenie producenta (sklep 499zł a ja zapłaciłam 352zł już z poduszką elektryczną na zimę).

az mi sie nie chce wierzyc, ze osoby prywatne kupuja hurtem a sklepy nie, tym bardziej, ze na alegro jak sie przyjrzeć dokładnie to sklepy tam sprzedaja. Ja z kolei wiem jak dzialaja duze sklepy - biora hurtem a nawet jesli biora malo to maja umowe z producentem na ceny hurtowe i dotrzymanie jakiejs ilosci sprzedazy i zawsze rabat da sie od nich wyciagnac, a ma sie gwarancje, widzi sie produkt...
ja tam jestem konsertwatywna jesli chodiz o robienie zakupow. Chyba jeszcze nic przez internet nie kupilam poza biletami na samolot :)

kochane ,mój organizm sobie za mnie zakpił:-(:-(dzis mam spadek na 37,0... wiem ,ze to nadal wysoka tempka,ale ja znam swój organizm i jak byłam w ciążach z Z.i D.to już mi nie spadała tempka..a dziś:-(
tak wiec dzień mam do bani
wszystko jest do dooopy...

dziekuje wszystkim za &&&&& za wsparcie za doping...ale już wiadomo,ze nici....czekam na @:wściekła/y: 14 miesiąc starań....

mama - tempka nadal ladna. Pamietaj, ze kazda ciaza moze byc inna. Z i D. juz maja kilka lat, organizm sie zmienia, w ogole sienie kieruj tym jak poprzednie ciaze wygladaly - sluchaj jos :)

Dzisiaj zrobiłam jeden, chociaż do końca FL jeszcze 4 dni... I nie wiem, co myśleć mam :zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 344539

aaaaaa! ja widze wyraznie 2 kreski! gratulacje sergi :) ktory to cykl staran? :D

Made- na implantację to raczej za pózno-ja mam krotkie cykle a dzis 21d.c. ale dzieki za wiarę!!

według fertility driend statystycznie owulacja nastepuje miedzy 5 a 10 dpo ale zdarza sie tez wczesniej i pozniej. Poki co mama wszystko dobrze wyglada. Ale sienie nakrecaj juz, bo w razie czego lepiej sie mile zaskoczyc niz po raz enty rozczarowac.
Moge byc Twoim na-ziemie-sprowadzaczem: mamita, masz spadek temp, za kilka dni bedzie @. do garow i do roboty! ;-)
A cichutko w tle jestem Twoim kciuki-trzymaczem i trzymam z calych sil.

a u mnie leniwa sobota :) pol nocy nie spalam, jakies dziwne rzeczy sie dzialy na zewnatrz, wiec jeszcze leniu****e w pizamie :)

buziaki!

Mamita i uda się wierze w to !;*

Pok
ja tez w piżamie
:-D

DSC00089.jpg
Siostra przygotowuje się do roli ciotki :-D ;-)

POK- cześć kciukotrzymaczu :)))
no dobra już sie nie łamię-załamię sie w środę lub czwartek ...narazie trzeba czekać

a ja już przy garach-schaboszczaki na patelni,mizerię zrobiłam,ziemniaki sie dogotowują-kompot z czeresni w dzbanku:)

zapraszam na obiadek:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry