Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kupują hurtem u producentaZza granicy czy nie,prosto jest je kupić.
W sklepie biorą mniejsze ilości i narzucają nieziemskie marże.Tak samo z fotelikami i innymi rzeczami.Wiem bo mam znajomą która prowadzi sklep z dziecięcymi rzeczami.Ostatnio chciałam nowy fotelik to mi sprzedała po cenie producenta (sklep 499zł a ja zapłaciłam 352zł już z poduszką elektryczną na zimę).
kochane ,mój organizm sobie za mnie zakpił:--(dzis mam spadek na 37,0... wiem ,ze to nadal wysoka tempka,ale ja znam swój organizm i jak byłam w ciążach z Z.i D.to już mi nie spadała tempka..a dziś:-(
tak wiec dzień mam do bani
wszystko jest do dooopy...
dziekuje wszystkim za &&&&& za wsparcie za doping...ale już wiadomo,ze nici....czekam na @14 miesiąc starań....
Dzisiaj zrobiłam jeden, chociaż do końca FL jeszcze 4 dni... I nie wiem, co myśleć mam
Zobacz załącznik 344539
Made- na implantację to raczej za pózno-ja mam krotkie cykle a dzis 21d.c. ale dzieki za wiarę!!