młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Asionek to zapraszam na obiadek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionek to zapraszam na obiadek :-)
Dziewczyny przy jakiej temperaturze powinnam leciec na IP?? Od 2 w nocy mam goraczke i nijak nie potrafie jej zbic. Miedzy 37.9 a 38.6. Bylam u internisty, ale ta babka byla niewiele starsza i chyba malo doswiadczona. wIdac bylo po niej jak sie bala mnie badac i cokolwiek przepisac. Mam lykac apap co 6h. Sinupred na katar. Jest bakteryjny... a zeby ona byla pewna, ze sinupred mozna, to sprawdzala w encyklopedii lekow przy mnie!! Normalnie jej nie ufam. Gdyby to nie byla sobota, poszlabym gdzie indziej...
gin nie odbiera (znowu!) a po wczorajszej wizycie wsio ok. dzisiaj maly troche mniej dokazuje. chyba tez moje niewyspanie udziela mu sie
Dziewczyny pęknęmieliśmy na obiad zapiekaną rybę w sosie smietanowo ziołowym, ziemniory i sałatę... A teraz testowałam mój nowy lakier do paznokci w kolorze miętowym. W butelce tak ładnie wyglądał, a na pazury musiałam 3 warstwy naciapać, żeby było coś widać :|
Libby moim zdaniem powinnaś iść jak najszybciej. Jesteś w ciąży, więc trzeba podwójnie uważać.
Ta dziewczyna już kiedyś do niej pisała i nic sensownego się nie dowiedziała.Hej
Trzymam kciuki za wszystkie,moi chlopcy maja teraz 2 tyg wolnego wiec malo zagladam.
Agapko na forum BB jest prawniczka Pani Ewelina i jesli chcesz zadaj jej pytanie a Ona napewno Ci odpowie https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=728542
Dzisiaj zrobiłam jeden, chociaż do końca FL jeszcze 4 dni... I nie wiem, co myśleć mam
Zobacz załącznik 344539
Agapa a apteka całodobowa?