• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka : dzieki, dobrze. tylko zmeczona bo w nocy malo spie, ale tak to ok, nie skaraze sie. jeszcze zadne o dziwo jak na mnoie mdlosci i wymioty ani nic sie nie zaczely. i oby wogole nie przyszly :)
a wizyte mam 30 kwietnia zaklepana wczesniej jestesmy na wakacjach i gin tez

Dzwonilam do przyjaciolki pielegniarki, ona rozmawiala z lekarzem i gdzie bym nie poszla, wszedzie zrobia to samo, czyli paracetamol i lezec. Nic wiecej. Mam obserwowac moje siku i duzo pic. Lezec nie przykrywajac sie cala, tylko nogi, plecy. A jak temperatura skoczy ratowac sie okladami i chlodnym prysznicem. Jesli to nie pomoze, to dopiero pogotowie. .... Przynajmniej wiem co robic, jak nic nie bedzie skutkowalo. a Na pogotowiu jedyne co moga mi podac, to paracetamol (!) dozylnie, chwila obserwacji i nara. Normalnie jak nie urok to sraczka!!! Dobrze, ze mam baby sound fetal doppler b, bo zeswirowalabym. Poloze sie. Glowa mnie boli

Cześć Sergee :-) jak tam wyspana dziś?

RRurko mówisz miętowe pazurki masz, do kurteczki będą Ci pasowały, bo to ostatnio super połączenie kolorów, że brąz i do tego taka miętka, lub kolor nude, tudzież szary :tak:

Jos musisz poprosić męża o zestaw śpiocha ;-) taka ładna nakładka na oczy, żeby za jasno nie było i dopasowane kolorystycznie zatyczki do uszu, żebyś mogła się wysypiać Robaczku, bo teraz musisz wypoczywać :tak:

Just ja mam manię kupowania lakierów do paznokci, teraz poluję na szary, ale taki jaśniejszy i czekoladowy brąz... żeby to się jeszcze trzymało długo, to byłoby git, a tak 3-4 dni i malowanie od nowa... chociaż to ma i dobre strony, często można zmieniać :D
Kiedyś inwestowałam w inglota, bo miał super lakiery, teraz się popsuły, ale znalazłam tanie i bardzo dobre lakiery z firmy Ados, trzymają się długo i mają super kolory zgodne z najnowszymi trendami:D no i mniej mi szkoda po 5 zł niż 25 :-D

Serg ogromnie się cieszę z Twojego szczęścia:)) podziel się trochę :-)

reklama
Rurka Kochanie, ja jeszcze sama w to nie wierzę... test leży obok, a ja ciągle zerkam... ;-) ale oczywiście, najchętniej obdarowałabym swoim szczęściem całe forum i pół świata, hihi... :-)

Ale fluidki zacznę przesyłać dopiero, jak już będę miała 100% pewności... Za 2 tyg jadę do Polski na urlop i wybieram się na betę i do gina! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry