• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergii-piękna butelka no i jak o czułości 25 to szybko Ci pokazały ciążę skoro jesteś 12d.p.o.-szok!! ale fajnie-podaj namiary na te testy:)) czy sa tylko u Was ???

reklama
just: ja juz od lat spie w korkach ale mam tak wyczumlone ucho ze halas slysze nawet przez stoprey ;)
takze biedna moja i bezlitosna egzystencja...

asionek : ja mam zyganes i zapachy wystrzone zawsze od ok. 10 dni po owluacji wiec poki co nie dobieraj mi nadziei jestem dobrej mysli ;)
aha no i u mnie zaczal sie juz 6ty tydzien TFU TFU ! :)

wow juz 6tc ?? jak to szybko leci :)) super oby mdlosci cie nie zlapaly ;))

Jestem na chwilę z jogurtem naturalnym:))
Sergii a napisz mi jak brałaś tego castagnusa-cały cykl czy do owu??jak brałaś to sie starałaś -czy najpierw kuracja i potem starania??

Asionek-witaj kochana raz jeszcze:)

witaj , witaj Mama :))

Tak wygląda zawartość torebeczki dla przyszłego Taty ;-)

Zobacz załącznik 344663

A sprawdzałam przed chwilą na opakowaniu tych testów co zostały - są o czułości 25ml! :szok:

I jeszcze jeden... ;-)
Zobacz załącznik 344664

super slodka ta butelka :))
no i kreseczke widac :)
takze ja juz z calego serca gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))

Tak, testy owu robiłam, ale na 4 dni przed mi się skonczyły a nowe z ebaya nie doszły do dzisiaj :dry: :sorry: :laugh2: Przytulanki były 4, 2 i 1 dzień przed owu :-) Owu czułam mocno, właściwie to mam wrażenie, że nastąpiła w czasie przytulanek... Bo mnie tak bolało tuż "po" i cały następny dzień :zawstydzona/y: A implantacja w 6dpo, wtedy miałam spadek tempki...

Tutaj masz podgląd z cyklu (tam gdzie plusiki to były przytulańce) :-)

Untitled.jpg

Asionek bardzo dziękuję... :-)

Sergii-no faktycznie-wzgórki,pagórki a jednak ciąża:))

u mnie tempka wygląda tak od skoku

36,7-skok
36,9
36,8
36,8
37
37
37
37
37,2
37,2
37-dziś

zobaczę jak bedzie jutro-ale jesli znowu spadnie o 2 kreski to lipaaa

narazie staram sie mysleć pozytywnie bo ponoć to pomaga:))

my działalismy w owu (we wtorek) i dzień po( w srodę) a w środę rano był skok..
też robiłam testy...

Mamita, to szanse są duże!!!! :tak: Trzymam kciuki Słonko, a dzisiejszym spadkiem nie przejmuj się tak - ja też miałam wczoraj doła jak patrzyłam na wykres... Zresztą, na moim wogóle nie widać, że szykowało się na ciążę, dopiero dzisiaj... Tempka bywa złudna!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry