• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
;-)
miał byc cyrk i nie ma cyrku :-(
bo K... dopiero z pracy wrócił a cyrk był na 17stą :-( :-(

no i dooopa...

A wy co tam ciotki ?

Jest tu ktoś ?
;-) :-)

Dziewczyny przy jakiej temperaturze powinnam leciec na IP?? Od 2 w nocy mam goraczke i nijak nie potrafie jej zbic. Miedzy 37.9 a 38.6. Bylam u internisty, ale ta babka byla niewiele starsza i chyba malo doswiadczona. wIdac bylo po niej jak sie bala mnie badac i cokolwiek przepisac. Mam lykac apap co 6h. Sinupred na katar. Jest bakteryjny... a zeby ona byla pewna, ze sinupred mozna, to sprawdzala w encyklopedii lekow przy mnie!! Normalnie jej nie ufam. Gdyby to nie byla sobota, poszlabym gdzie indziej...
gin nie odbiera (znowu!) a po wczorajszej wizycie wsio ok. dzisiaj maly troche mniej dokazuje. chyba tez moje niewyspanie udziela mu sie

kuruj sie kochana! powiem Ci tylko, ze lekarze w Szwajcarii z reguly dla pewnosci sprawdzaja w encyklopedii lekow. Ja tak wole niz gdyby mial byc lekarz niepewny a itak cos dac. Tu po prostu jest taka praktyka. To troche tak jak z prawnikami - znamy przepisy na pamiec a i tak przy kazdej sprawie czyta sie przepisy od nowa dla pewnosci.

Just ja mam manię kupowania lakierów do paznokci, teraz poluję na szary, ale taki jaśniejszy i czekoladowy brąz... żeby to się jeszcze trzymało długo, to byłoby git, a tak 3-4 dni i malowanie od nowa... chociaż to ma i dobre strony, często można zmieniać :D
Kiedyś inwestowałam w inglota, bo miał super lakiery, teraz się popsuły, ale znalazłam tanie i bardzo dobre lakiery z firmy Ados, trzymają się długo i mają super kolory zgodne z najnowszymi trendami:D no i mniej mi szkoda po 5 zł niż 25 :-D

OPI sa rewelacyjne!!! nie wiem ile w PL kosztuja ale sa naprawde zarabiaszcze. dlugo sie trzymaja przede wszystkim no i oferuja nieskonczona liczbe kolorow.

just: ja juz od lat spie w korkach ale mam tak wyczumlone ucho ze halas slysze nawet przez stoprey ;)
takze biedna moja i bezlitosna egzystencja...

M. tez tak ma i w ch preztrenowal kilka rodzajow stoperow i nie wszytskie dzialaja dobrze. jakich uzywasz?

Tak, testy owu robiłam, ale na 4 dni przed mi się skonczyły a nowe z ebaya nie doszły do dzisiaj :dry: :sorry: :laugh2: Przytulanki były 4, 2 i 1 dzień przed owu :-) Owu czułam mocno, właściwie to mam wrażenie, że nastąpiła w czasie przytulanek... Bo mnie tak bolało tuż "po" i cały następny dzień :zawstydzona/y: A implantacja w 6dpo, wtedy miałam spadek tempki...

Tutaj masz podgląd z cyklu (tam gdzie plusiki to były przytulańce) :-)

Zobacz załącznik 344677

Asionek bardzo dziękuję... :-)

a co znaczy ta pionowa gruba kreska juz w takcie fazy lutealnej? mi sie zawsze strasznie ciezko cyzta wykresy z 28dni, strasznie tam duzo roznych elementow.

mama, sergi - wcale nie jest tak, ze nie mozna przerywac castagnusa. Jego dawkowanie powinno sie skoncultowac z lekarzem, bo to zalezy od tego po, co sie go bierze. Mi gin zabronil brac podczas miesiaczki. zaczynam brac zkoncem krwawienia. Biore teraz 3 cykl i gin wcale nie mowi,z e mam przestac. Chcociaz moze warto dodac, ze jedna tabletka cast w szwajcarii to pol dawki polskiej. a i tak kaza brac mniej niz w PL.

a moja temp 3 dzien z rzedu dokladnie tyle samo: 36,38 :) czuje sie jak czub :) to tak jakby czlowiek codziennie sam z siebie sie budzil o 7:14. paranoja :)
Do tego jak na faze fol jest to b. wysoka temp jak na mnie. ciekawe co to. dzis 9dc i standardowo wciaz mam plamienia po @.. pewnie jeszcze ze 2 dni zanim bedzie czysto :(

Jestem wróciłam BOOGIE AT HOME :D :D :D

ćwieczeń dziś nie było, bo pokręciłam godziny i zamiast pojechać na 10, to się na 11 wybrałam, kurka wodna, ale za to w drodze powrotnej zaszłam do lumpeksu i wróciłam z zakupami za całe 30 zł, bo dzisiaj dzień 50% upustu :D :D :D

i proszę o to moje łupy :D :D :D
łupy pierwsza klasa:))

just: ja juz od lat spie w korkach ale mam tak wyczumlone ucho ze halas slysze nawet przez stoprey ;)
takze biedna moja i bezlitosna egzystencja...

asionek : ja mam zyganes i zapachy wystrzone zawsze od ok. 10 dni po owluacji wiec poki co nie dobieraj mi nadziei jestem dobrej mysli ;)
aha no i u mnie zaczal sie juz 6ty tydzien TFU TFU ! :)
Heh...a mnie nic nie rusza,jak już zasnę to róbta co chceta:)))

Mama, nie kupiłam bucików ;-) Kupiłam butelkę i do środka wrzuciłam test :tak: G. już wie o wszystkim... I chodzi taki dumny i szczęśliwy, że aż mi się łzy wzruszenia do oczu cisną... :zawstydzona/y:

A test nie wiem, jakiej czułości... Kupowałam go przez neta, od razu 10sztuk ;-) To są testy, które tutaj doktorzy robią w przychodni, żeby potwierdzić, że kobieta w ciąży jest :tak: Z atestem, jak to się mówi... ;-) Patrzyłam właśnie w "aukcje" wygrane na te testy no i nie napisali nic o ich czułości... :-( Ale za to jest informacja o tym, że nie ważne jak wyraźna jest testowa linia - skoro jest, to znaczy, że jest dzidziuś! :szok::zawstydzona/y::-)

Wstawić zdjęcie butelki?... :-D
Chwal się chwal:))))

Tak wygląda zawartość torebeczki dla przyszłego Taty ;-)

Zobacz załącznik 344663

A sprawdzałam przed chwilą na opakowaniu tych testów co zostały - są o czułości 25ml! :szok:

I jeszcze jeden... ;-)
Zobacz załącznik 344664

Piękne:)))

Ja kupiłam dzisiaj testy owulacyjne żeby zobaczyć czy będzie owulka czy przeszła bez echa.Kurde,może już też jestem w ciąży???Takie ciche marzenie:))))))))))

Canneloni w piekarniku,ma ktoś ochotę???

serg : kreseczka wyrazna : TO I JA w takim razie dolanczam i odwaznie : GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!
butelka sliczna no i...niebieska :) znak? ;)

pok : ja gl. uzywam piankowych Quies. ale tez mam takie firmy CALOR

mama :&&&&&&&&&&&&&&& w dalszym ciagu :)

serg : na kiedy wychodzi ci termin ????? :)

oliwka : zazdroszcze twradego snu.... daj choc troche :)

reklama
O BOSZ.... wyprasowałam ciuchy w ilości jakiegoś pułku piechoty :szok: i teraz ledwom żywa... :errr:

Może którejś z Was babeczki potrzeba prasowaczki na etat, nieskromnie powiem jestem w tym dobra :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry