Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny przy jakiej temperaturze powinnam leciec na IP?? Od 2 w nocy mam goraczke i nijak nie potrafie jej zbic. Miedzy 37.9 a 38.6. Bylam u internisty, ale ta babka byla niewiele starsza i chyba malo doswiadczona. wIdac bylo po niej jak sie bala mnie badac i cokolwiek przepisac. Mam lykac apap co 6h. Sinupred na katar. Jest bakteryjny... a zeby ona byla pewna, ze sinupred mozna, to sprawdzala w encyklopedii lekow przy mnie!! Normalnie jej nie ufam. Gdyby to nie byla sobota, poszlabym gdzie indziej...
gin nie odbiera (znowu!) a po wczorajszej wizycie wsio ok. dzisiaj maly troche mniej dokazuje. chyba tez moje niewyspanie udziela mu sie
Just ja mam manię kupowania lakierów do paznokci, teraz poluję na szary, ale taki jaśniejszy i czekoladowy brąz... żeby to się jeszcze trzymało długo, to byłoby git, a tak 3-4 dni i malowanie od nowa... chociaż to ma i dobre strony, często można zmieniać
Kiedyś inwestowałam w inglota, bo miał super lakiery, teraz się popsuły, ale znalazłam tanie i bardzo dobre lakiery z firmy Ados, trzymają się długo i mają super kolory zgodne z najnowszymi trendamino i mniej mi szkoda po 5 zł niż 25
![]()
just: ja juz od lat spie w korkach ale mam tak wyczumlone ucho ze halas slysze nawet przez stoprey
takze biedna moja i bezlitosna egzystencja...
Tak, testy owu robiłam, ale na 4 dni przed mi się skonczyły a nowe z ebaya nie doszły do dzisiaj![]()
![]()
Przytulanki były 4, 2 i 1 dzień przed owu :-) Owu czułam mocno, właściwie to mam wrażenie, że nastąpiła w czasie przytulanek... Bo mnie tak bolało tuż "po" i cały następny dzień
A implantacja w 6dpo, wtedy miałam spadek tempki...
Tutaj masz podgląd z cyklu (tam gdzie plusiki to były przytulańce) :-)
Zobacz załącznik 344677
Asionek bardzo dziękuję... :-)
łupy pierwsza klasa
Heh...a mnie nic nie rusza,jak już zasnę to róbta co chcetajust: ja juz od lat spie w korkach ale mam tak wyczumlone ucho ze halas slysze nawet przez stoprey
takze biedna moja i bezlitosna egzystencja...
asionek : ja mam zyganes i zapachy wystrzone zawsze od ok. 10 dni po owluacji wiec poki co nie dobieraj mi nadziei jestem dobrej mysli
aha no i u mnie zaczal sie juz 6ty tydzien TFU TFU !![]()
Chwal się chwalMama, nie kupiłam bucików ;-) Kupiłam butelkę i do środka wrzuciłam testG. już wie o wszystkim... I chodzi taki dumny i szczęśliwy, że aż mi się łzy wzruszenia do oczu cisną...
A test nie wiem, jakiej czułości... Kupowałam go przez neta, od razu 10sztuk ;-) To są testy, które tutaj doktorzy robią w przychodni, żeby potwierdzić, że kobieta w ciąży jestZ atestem, jak to się mówi... ;-) Patrzyłam właśnie w "aukcje" wygrane na te testy no i nie napisali nic o ich czułości... :-( Ale za to jest informacja o tym, że nie ważne jak wyraźna jest testowa linia - skoro jest, to znaczy, że jest dzidziuś!
:-)
Wstawić zdjęcie butelki?...![]()
Tak wygląda zawartość torebeczki dla przyszłego Taty ;-)
Zobacz załącznik 344663
A sprawdzałam przed chwilą na opakowaniu tych testów co zostały - są o czułości 25ml!
I jeszcze jeden... ;-)
Zobacz załącznik 344664

Jest 19dc,nie wiem jak długie bo brałam tabletki anty.W styczniu odstawiłam,miałam stymulacje i wydłużony cykl,pobrane komórki jajowe a potem jeden cykl normalny i drugi 39dni,owulka była w 26-28dc wtedy.oliwka - a ktory ty masz dc i jak dlugie cykle?
ZapraszamKAROLA ja bym się z miłą chęcią skusiła![]()
Pok Cześć :-) jak tam kobieto czynu? ;-)
i teraz ledwom żywa...