• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAROLA przedszkole ważna sprawa, dobrze zrobi Twojej córci pójście do dzieciaków :tak: ja swoje przedszkole uwielbiałam, chodziłam chętnie i zawsze się denerwowałam, że rodzice czy dziadkowie przychodzili po mnie za wcześnie :-D

reklama
Ona chodziła do przedszkola prywatnego ale zabraliśmy ją stamtąd bo warunki bardzo się pogorszyły z dnia na dzień.
Do państwowego nas nie chcą bo najpierw byłam za biedna i za samotna a teraz za bogata i mam męża:)
Teraz jest w punkcie przedszkolnym od miesiąca i tam jest super ale za bardzo ją rozpieszczają i nie ma programu przedszkolnego...same języki których uczę ja:)
Znaleźliśmy przedszkole,podobało nam się już od jakiegoś czasu ale daleko... i okazuje się,że właścicielka otwiera drugie przedszkole i tam nam będzie dojazd pasował:)))
Zaczyna od maja:)

Się uzewnętrzniłam a tu cisza....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heheh Karola kisielku??? truskaffkowy ;-) właśnie z kuchni wróciłam

Ja już nie wiem o co chodzi, ale ból głowy mi ostatnio nie odpuszcza... :baffled: to przez ten wiatr, czy może mój mózg się przegrzewa, zwoje nie wytrzymują natłoku informacji...

oliwka : no to super nowinki :) gratki
ale tylko oswiec mnie w jednej sprawie bo nie rozumiem :
jak to przedszkole publiczne nie chcialo ciebie bo bylas samotna matka i za biedna????? toc wlasnie taka mama potrzebuje isc do pracy i miec gdzie dziecko w tym czasie zostawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na prywatne jej w takiej sytuacji raczej nie stac
nie rozumiem!!!!!!! jakis paradoks czy co.....

Jestem i padam z nóg ;-)

przed chwilą wróciłam najpierw jechaliśmy na myjnie :-D a później mcdonalds :-D i padam ;-) i jeszcze głowa mnie boli :-(:-(

Mamita 3mam kciuki za jutrzejszą tempke;* ;-)
Oliwka
gratki znalezienia przeczkola;-)

jest tu ktoś ?
Oj chyba nie ma :-(

To uciekam spać :-)
Karaluchy ( ;
;***
Do jutra;-)

Ostatnia edycja:
a co znaczy ta pionowa gruba kreska juz w takcie fazy lutealnej? mi sie zawsze strasznie ciezko cyzta wykresy z 28dni, strasznie tam duzo roznych elementow.
Pok, nie mam zielonego pojęcia, też nad tym myślałam :sorry:
serg : kreseczka wyrazna : TO I JA w takim razie dolanczam i odwaznie : GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!
butelka sliczna no i...niebieska :) znak? ;)
serg : na kiedy wychodzi ci termin ????? :)

Jos, dziękuję bardzo... :zawstydzona/y: W sklepie miałam do wyboru różową i niebieską, różowa podobała mi się bardziej, ale sama nie wiem, dlaczego niebieską kupiłam... :laugh2:

A ja oczywiście zrobiłam dzisiaj rano znowu test i nie - to nie jest "sen nocy wiosennej", ten "SEN" to prawda... ;-) Znowu II krechy! :tak:

oliwka : no to super nowinki :) gratki
ale tylko oswiec mnie w jednej sprawie bo nie rozumiem :
jak to przedszkole publiczne nie chcialo ciebie bo bylas samotna matka i za biedna????? toc wlasnie taka mama potrzebuje isc do pracy i miec gdzie dziecko w tym czasie zostawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na prywatne jej w takiej sytuacji raczej nie stac
nie rozumiem!!!!!!! jakis paradoks czy co.....
Paradoks:)
Tak było i jest.

Pok, nie mam zielonego pojęcia, też nad tym myślałam :sorry:

Jos, dziękuję bardzo... :zawstydzona/y: W sklepie miałam do wyboru różową i niebieską, różowa podobała mi się bardziej, ale sama nie wiem, dlaczego niebieską kupiłam... :laugh2:

A ja oczywiście zrobiłam dzisiaj rano znowu test i nie - to nie jest "sen nocy wiosennej", ten "SEN" to prawda... ;-) Znowu II krechy! :tak:
Wstaw zdjęcie:))) Proszęęęęęee:))
Tak bardzo się cieszę:)))

Cześć wszystkim z rana:)

Paradoks:)
Tak było i jest.

Wstaw zdjęcie:))) Proszęęęęęee:))
Tak bardzo się cieszę:)))

Cześć wszystkim z rana:)

Cześć Kochanie :-)
Jak mija poranek?...:-)

U mnie dzisiejsza krecha chyba nawet wyraźniejsza niż wczorajsza ;-)

SN153013.jpgSN153014.jpg

Piękne kreseczki!!!!!!!!!!!!!!
Tez takie miałam wczoraj...ale na teście owu:))) hehe
Zazdroszczę trochę:)))
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Leżę w łóżku:)
Zaraz zbieram się bo po 12 odstawiamy dziewczyny i robimy sobie randeczkę:) A tu trzeba włosy umyć i ubrać jakoś:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolcia, ja takich nie miałam na owulacyjnym ;-) Nawet nie wiem, kiedy owu była, mogę tylko się domyślać po skoku temperatury ;-)

No to teraz działaj, działaj! :-)

Co u Ninki i u Siostrzyczki? :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry