• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just : ja potrzebuje :)
po przeprowadzce zostalam bez pomocy :)
a pani z ogloszenia po ktora zadzownil maz ...tak pachniala ze po jej wyjsciu wietzrym kilak godzin mieszkanie :)
narazie odechialo mi szukac pomocy po incydencie hahahahhaa
ale powoli musze sie zmotywowac, wiec zapraszam :) kawa i pogaduchy w cenie ;)

reklama
pok : ja gl. uzywam piankowych Quies. ale tez mam takie firmy CALOR

bo sa jeszcze woskowe i jeszcze jakies bardziejsze niz piankowe. osobiscie woskowych nie lubie ale M. mowi, ze super izoluja dzwiek :)
sprobuj moze.

O BOSZ.... wyprasowałam ciuchy w ilości jakiegoś pułku piechoty :szok: i teraz ledwom żywa... :errr:

Może którejś z Was babeczki potrzeba prasowaczki na etat, nieskromnie powiem jestem w tym dobra :-D

nie dziekuje :) nieskromnie powiem, ze nigdy nie widzialam ubran tak dobrze wyprasowanych jak, kiedy ja prasuje :)
u mnie zadna pani do prasowania i do sprzatania nie wchodzi w gre przez najblizsze lata. Moze jak kiedys duzy dom bedziemy mieli a tak poki co, to spoko luz. Ja sobie wlaczam na 1,5 godziny tv i 10 koszul zrobione :) Jakos nie mam problemu z tymi domowymi obowiazkami i jak ostatnio policzylam ile bym musiala placic za prasowanie czy sprzatanie jakiejs kolumbijce to ja aprawde wole te 6 godizn w tygodniu sprztac i prasowac a na koniec kupic sobie buty :D

Boogie i ja ja:)))
Właśnie piorę 3 pralkę a jeszcze ze 4 mam na jutro:(
Przemiał niezły mamy...

No mam:) I właśnie we wtorek wszystko wyprasowała a tu znowu full.A ona raz w miesiącu przychodzi.

W takim razie szukam JOS tanich biletów do Paryża i mogę pomóc :-D lubię latte z duużą ilością mleka, a do tego takiego ciepłego croissanta z czekoladką :-D

Karola do Ciebie bliżej, to może jutro wpadnę na małą wycieczkę do Słupska ;-)

Pok koszule to i u mnie klasa, mój były współlokator często prosił, żeby mu z prasowaniem koszul pomóc, bo jak to facet dwie lewe do żelazka, nawet kupił specjalny spryskiwacz, żebym się nie musiała męczyć :tak: cwaniak jeden!!! Ale w zamian za te prasowanie załatwiał mi wejściówki do teatru muzycznego i różne koncerty muzyki klasycznej w Akademii Muzycznej, opłacało się :-D

pok : te calor za woskowe ... i tez nici
jak lupnie u sasiadow to mnie tylko gluchota by pomogla...

just : o, o o ! wlasnie na koszule sie pisze :) nienaiwdze cholerstwa i na dodatek nie umiem i jedna koszula zajmuje mi 20min
jak pzonalam meza to juz mial pania do koszul i w umowie bylo ze nigdy nie tkne koszuli :)
a teraz ni widu ni slychu robie 5 koszul w tygoniu... czasem 3 i dwie maz ;) hehehehehehehhehehehehehehhehehee

Jestem po całodniowym szkoleniu i nie dam rady wszystkiego od wczoraj nadrobić...przejrzałam tylko pobieżnie wpisy
cześć babolki...

miałam pózniej wlecieć,ale juz po sniadanku jesteśmy i odpaliłam kompa..

u nas wcz.była taka wichura,ze aż prądu nie było-przymusowy romantyczny wieczór przy świecach..

Just-:-(:-(:-( co za świat....bardzo mi przykro:sorry2:
wierzę ,ze jeszcze znajdziesz lepsze...

kochane ,mój organizm sobie za mnie zakpił:-(:-(dzis mam spadek na 37,0... wiem ,ze to nadal wysoka tempka,ale ja znam swój organizm i jak byłam w ciążach z Z.i D.to już mi nie spadała tempka..a dziś:-(
tak wiec dzień mam do bani
wszystko jest do dooopy...

dziekuje wszystkim za &&&&& za wsparcie za doping...ale już wiadomo,ze nici....czekam na @:wściekła/y: 14 miesiąc starań....

Rurka,Wiola,Kocurek- witajcie..

Ja jak zaszłam w ciąże to tempka mi skakała od 37 do 37,3...więc taki spadek nie musi oznaczać @...bo z tego to się oreintuję, to poziom progesteronu w organizmie się waha...i może (ale nie wiem, czy tak jest...) i tempka troszkę się waha...ale ciągle jest na podwyższonym poziomie...

Dziewczyny przy jakiej temperaturze powinnam leciec na IP?? Od 2 w nocy mam goraczke i nijak nie potrafie jej zbic. Miedzy 37.9 a 38.6. Bylam u internisty, ale ta babka byla niewiele starsza i chyba malo doswiadczona. wIdac bylo po niej jak sie bala mnie badac i cokolwiek przepisac. Mam lykac apap co 6h. Sinupred na katar. Jest bakteryjny... a zeby ona byla pewna, ze sinupred mozna, to sprawdzala w encyklopedii lekow przy mnie!! Normalnie jej nie ufam. Gdyby to nie byla sobota, poszlabym gdzie indziej...
gin nie odbiera (znowu!) a po wczorajszej wizycie wsio ok. dzisiaj maly troche mniej dokazuje. chyba tez moje niewyspanie udziela mu sie
Ja bym poleciała na jakiś dyżur...nawet do szpitala...chociaż masz rację, że nie mają wielu możliwości...paracetamol i to wszystko...ale ja bym była spokojniejsza...
Rurka Kochanie, ja jeszcze sama w to nie wierzę... test leży obok, a ja ciągle zerkam... ;-) ale oczywiście, najchętniej obdarowałabym swoim szczęściem całe forum i pół świata, hihi... :-)

Ale fluidki zacznę przesyłać dopiero, jak już będę miała 100% pewności... Za 2 tyg jadę do Polski na urlop i wybieram się na betę i do gina! :tak:

Mi test pokazał bladą kreskę na 4 dni przed datę @...i do tego test robiłam wieczorem...(chociaż u mnie to się smutno skończyło) nawet blada kreska wskazuje na ciąże...a za 2 tygodnie będziesz już w 6 tygodniu więc może i serduszko już zobaczysz...

Ja zmykam spać...bo jestem padnięta...

Asionek witaj...na razie będę zaglądała co jakiś czas...bo na razie mam czerwone światło na staranka, a jak co dzień będę myśleć o dzidzi, to chyba zwariuję...:) Ale miałaś rację, ze dziewczyny z tego forum są też super...wsparcie na każdym etapie jest potrzebne...
Buzialki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry