• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Działamy ale bez parcia:)
Testy owu kupiłam bardziej dla siebie,żeby zobaczyć czy owu będzie czy przeszła bez echa...Ale po cichutku mam nadzieję:)))
Dziewczyny rozrabiają:)Siorka ma chwile załamania i fochów całkiem niezłych no ale trzeba sobie radzić.
Ninka rysuje sobie coś obok mnie:)

reklama
Wczoraj pierwszy test owu był trochę jaśniejszy od kreski kontrolnej czyli jakby na owu albo po.Dzisiaj powtórzyłam i kreski praktycznie nie ma czyli jestem po owulacji.Rozmawiam z mężem a on na to:kochanie ale przecież 2 dni temu miałaś tyleee śluzu:))
Hahah,w końcu zrozumiał o co chodzi z owulacją:) Mój bohater:)
Miałam owulkę 2 dni temu i nie zauważyłam:)
Teraz trzymajcie kciuki za nas:))))

MADE KOCHANA WIZUALIZUJ:))) PROSZĘ PIĘKNIE!!!

karolina to trzymam kciuki owu była działania były teraz czekamy na fasolke;-) a moge zapytać dlaczego wcześniej miałaś stymulacje i pobierane jajeczka?

just a do lublina nie mogłabyś wpaść na to prasowanie

serg piękny ten test a ja sie musze przyznać zżera mnie zazdrość:zawstydzona/y:

jos kiedy wizyta u gina?

mama gdzie jesteś?

karolina to trzymam kciuki owu była działania były teraz czekamy na fasolke;-) a moge zapytać dlaczego wcześniej miałaś stymulacje i pobierane jajeczka?

just a do lublina nie mogłabyś wpaść na to prasowanie

serg piękny ten test a ja sie musze przyznać zżera mnie zazdrość:zawstydzona/y:

jos kiedy wizyta u gina?

mama gdzie jesteś?

Byłam dawczynią komórki:)

karola oooo wow odważna decyzja a jak sie to odbywa? czym cie stymulowali i jak? i jak samo pobranie? jeżeli oczywiście chcesz pisać

karola oooo wow odważna decyzja a jak sie to odbywa? czym cie stymulowali i jak? i jak samo pobranie? jeżeli oczywiście chcesz pisać
Wszystko wygląda jak przygotowanie do zapłodnienia In Vitro.Zastrzyki,leki,monitoring usg,wszystkie badania jak leci od A do Z.
Miałam ten szybki proces,wszystko trwało około 10-15dni.Pobranie...normalne znieczulenie ogólne,odpłynęłam:)
Potem przez kilka dni lekko pobolewały jajniki ale szybko wróciłam do formy.Aaa i dzień przed pobraniem dostaje sie zastrzyk uwalniający komórki i wszystko boli jak cholerka no i trzeba leżeć żeby nie popękały komórki...
Dowiedziałam się,że jest ciąża z mojej komórki:)

reklama
karola to chyba duze przeżycie. a biorców znasz czy to było anonimowe oddanie? Jeżeli mogę cię zapytać to dlaczego sie zdecydowałaś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry