• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
karola to chyba duze przeżycie. a biorców znasz czy to było anonimowe oddanie? Jeżeli mogę cię zapytać to dlaczego sie zdecydowałaś?
Nie znam,dastwo było anonimowe.Przeżycie wielkie.Niesamowite.
A dlaczego?Nie wiem,miałam taką potrzebę.Od jakiegoś czasu chciałam to zrobić:)

reklama
Hej Dziewczynki, jak Wam mija niedziela? Ja wczoraj wieczorem robiłam test owu i kreska testowa była jaśniejsza od kontrolnej, więc owu już pewnie była. Mam nadzieję, że trafiliśmy ze starankami, a jak się nie udało, to w kwietniu już nie będzie jak, a następne dopiero w połowie czerwca :(

Mamita gdzie jesteś?

Hej Dziewczynki, jak Wam mija niedziela? Ja wczoraj wieczorem robiłam test owu i kreska testowa była jaśniejsza od kontrolnej, więc owu już pewnie była. Mam nadzieję, że trafiliśmy ze starankami, a jak się nie udało, to w kwietniu już nie będzie jak, a następne dopiero w połowie czerwca :(

Mamita gdzie jesteś?

Rureczka,trzymam &&&& za nas obie:)
Może razem urodzimy:))))

Oliwka :** mam wielką nadzieję, że tak będzie!! Pisałam do tych sióstr o których mówiłaś, i obiecały modlitwę, a z Boską pomocą to już nie ma bata, musi się udać :D

Oliwka :** mam wielką nadzieję, że tak będzie!! Pisałam do tych sióstr o których mówiłaś, i obiecały modlitwę, a z Boską pomocą to już nie ma bata, musi się udać :D
Pewnie,że musi:)

Dziewczęta swoimi fochami pokrzyżowały mi plany.Nici z wyjazdu we dwoje:( Jestem wściekła:angry:

hej ho witam się niedzielnie-mój łobuziak śpi a ja biorę się za pakowanie prezentu dla mojej mamy która 15 kwietnia skończy już 50 lat-impreza dopiero w wielkanoc-ale kobieta za dużo mi się kręci w pobliżu i muszę je zapakować w prezent-to nie odkryje co to jest;)

u mnie dziś słoneczko ale dalej straszne przeciągi, ale nie ma zmiłuj, jak młody wstanie to zmykamy na spacerek-trzeba go przewietrzyć po tyg przerwie na chorowanie

ja wczoraj spędziłam dzionek na bieganiu po poznaniu-głównie po galeriach (ale nie sztuki;)) i w ikei-oczywiście sobie nic nie kupiłam- ale za to mój syn jest dobrze zaopatrzony i mam kocyk i podusie do wózka dla niuni, aha i jeszcze czapeczke z pandą;)

pozdrawiam i fluidkuje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry