• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej mama prosiła was wszystkie pozdrowić tempka niestety spadła 36,8, ale @ nie ma więc kciuków nie puszczamy

serg to faktycznie trudna decyzja. Ja postanowiłam ze jak sie uda to nikomu nie powiemy dopóki nie zobacze serduszka na usg, no ale w twojej sytuacji to niezłą zagwostka

Ostatnia edycja:
hej

serg : piekny suwaczek :)
a decyzja do podjecia trudna. ja tez nie wyobrazam sobie ze moi rodzice dowiedzieli sie wogole PRZED np. tesciami, ciotkami itp a juz nie mowiac o tym ze ...ostatni... wiec moze jednak przez telefon? toc ich radosc bedzie taka sama a wysciskaja cie i ucaluja i tak porzadnie jak cie zobacza :)

mama : kurka... cosik tak wlasnie dzis sie martwilam ze nie dawalas znaku bo temp. spadla... ale ja wciaz trzymam kicuki! nigdy nie wiadomo a organizm lubi platac figle i robic niespodzianki! dopoki nie ma @ - to wierze i wciaz &&&&&&&& !!!!!!!

just, paulina : hej :) dolanczam do corek ktrorych mama w tym roku konczy 50 tke :)
moja skonczyla 2 kwietnia, w date @ ktora nie przyszla i imieniny poldusia :)
takze dostala taki prezent jak mama just :) tylko dowiedziala sie 2 dni pozniej (poczekalam czy @ na pewno nie przyjdzie)

a tata skocnzyl wczoraj 52, kazalam mamie nic nie mowic
i tez dostal fajny prezent urodzinowy ;)

co do córek mam 50 latek :tak: nasze mamy były mniej więcej w naszym wieku, moja miała 26 lat jak mnie urodziła, więc chyba czas jak dla nas odpowiedni :-D:-D:-D

zapraszam do mnie na zapiekane bułeczki z mozzarelą i pomidorkami koktajlowymi :D :D :D a później ciacho do kawy lub herbaty :D :D :D

Cześć :-)

dzisiaj dalej okropnie wieje, byłam z małym trochę na placu zabaw, ale szybko uciekaliśmy do domu. Dotlenił się i śpi.
@ powinna być dzisiaj a nie ma, brzuch trochę pobolewa a test ciążowy z wczoraj wyszedł negatywny. Mam nadzieje, że @ przyjdzie już jutro żeby można było się szybko zacząć znowu starać. W tym miesiącu muszę się wstrzelić między jedną delegacją a drugą :-D

mama
- przytulam

reklama
Ja już jestem:)
Ustawiłam małolaty do pionu i jednak pojechaliśmy:)
Obiad potem deser i kawka i runda po sklepach:)))Oglądaliśmy sobie ubranka niemowlęce:)
Właśnie wróciliśmy i nie mam siły,jestem pełna.
Mamusia mi pisze sms-y,że chce się zabić,że weźmie tabletki...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry