• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej
ja padam na pysk... jetsem mega zmeczona i 2h spaceru mnie dobily
ale poldus happy bo na kucyku sobie dzis pojezdzil
tylko ze... to nie bylo w klubie a przy parku i tego kuca ...JA MUSIALAM PROWADZIC
stracha mialam jak cholera co chwile mi skrecal na ubocze zeby sie trawy nazrec... stresssssssssssssssssssss

oliwka : nie daj szantazykom smsowym :)
fajnie, ze wam sie randka udala
my czekamy do piatku na wakacje
w sob. wykoczymy na kolacje a w pon. ruszmay na 6dni wakacji bez poldusia :)
F. juz zarezerowalam hotele, obczail trase i wszystko
ja skupiam sie tylko na tym co musze wlozyc do walizki :)

lorain : &&&&& za staranka!

reklama
Josephine piękne plany:))
A ja mam wielką nadzieję na II kreski na teście za 2tygodnie...staranka były marne,bardziej dla przyjemności i w związku ze sprawą mojej siorki nie było za bardzo czasu,ochoty i siły...

oliwka: u nas w marcu staranka byly bardzo marne, bo jakos psychicznie nie wierzylam ze sie uda i sie nastawialam na nowy start w nowym 2012 roku :)
do tego stopnia sie "nie staralismy" ze byly kolacyjki z winem, tabletki ulatwiajace zasniecie - chcialam odpoczac i poszlaec poki "moglam"
a pozniej niespodzianka bo bol (.)(.) i przeczucie i chwile pozniej II :)
takze nigdy nie wiadomo :)

Mam taką nadzieję:)
Jemy jajeczniczkę ze szczypiorkiem i pyszny chlebek:)Taki prawdziwy:)

Wymiotło wszystkie???
Mam pytanie: czy temperaturkę można mierzyć wieczorami? I czy trzeba od 1dc?
Ok,już wiem,że trzeba rano po minimum 3gdzinnym odpoczynku(śnie) ale czy trzeba zacząć w 1dc?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki! Kurcze nadrobilam tak pobieznie a tu takie wiadomosci! :-):-):-)

Dziękuję bardzo :-)
Dziękuję Kochana :-) :tak: Starania trwały pół roku a to mój 5 cykl w sumie :tak: Przez trzy brałam wiesiołka, a w tym zaczęłam brać castagnus na uregulowanie cyklu no i... ładnie uregulował! :tak: ;-)

Gratuluje!!!!!! Ale super!!!!!! No musialy sie w koncu fasolinki posypac kolejne :-)

Hej.
U mnie @ brak, objawów zero i czekam dalej. Gdyby tak nie wiało to bym się po cichu do apteki po teścik wybrała i w pon. siknęła jak @ nie będzie, ale u nas apteki już pozamykane:-(
Ta dziewczyna już kiedyś do niej pisała i nic sensownego się nie dowiedziała.
Kochana ja widzę II:-):-):-)

To trzymam mocno &&&&&&& za II !

oliwka: u nas w marcu staranka byly bardzo marne, bo jakos psychicznie nie wierzylam ze sie uda i sie nastawialam na nowy start w nowym 2012 roku :)
do tego stopnia sie "nie staralismy" ze byly kolacyjki z winem, tabletki ulatwiajace zasniecie - chcialam odpoczac i poszlaec poki "moglam"
a pozniej niespodzianka bo bol (.)(.) i przeczucie i chwile pozniej II :)
takze nigdy nie wiadomo :)

Jos !!! Gratuluje !!! Ale mi te swietne wiadomosci humor poprawily :-) Ciesze sie bardzo! Jakos mi gdzies umknela wczesniej ta wiadomosc o Tobie :-D

mamitka &&&&&&&&& dalej trzymam
a dla reszty dziewuszek moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja jutro ide na genetyczne wiec znowu podgladne dzidzie :-)

gosiane : dzieki :)
ciesze sie ze zdrowko juz lepiej :)

oliwka : tempka zeby byla wiarygodna TYLKO rano i O STALEJ PORZE
i tak dopiero od ok.6-8 dc jak juz owu wczesniejsza jets mozliwa
te pierwsze dni po @ zajscie w ciaze niby jest niemozliwe i z tego co wiem dziewczyny zawsze zacynaja mierzyc ciut pozniej, na kilka dni a nie 2 tyg. przed ewentualna owulacja...

Ok,dziękuję:)
Ja chyba zacznę od 1dc (o ile cykl nowy się zacznie) :),tak żeby się wprawić:)

Mój pies chyba skręcił łapę:(
DOBRANOC wszystkim:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosiane : dzieki :)
ciesze sie ze zdrowko juz lepiej :)

oliwka : tempka zeby byla wiarygodna TYLKO rano i O STALEJ PORZE
i tak dopiero od ok.6-8 dc jak juz owu wczesniejsza jets mozliwa
te pierwsze dni po @ zajscie w ciaze niby jest niemozliwe i z tego co wiem dziewczyny zawsze zacynaja mierzyc ciut pozniej, na kilka dni a nie 2 tyg. przed ewentualna owulacja...

pierwsze 3-4 cykle najlepiej mierzyc non stop (w sensie od 1 dc do ost dc). trzeba znac swoje temp z fazu folik, zeby wiedziec, jakie temp mozna uznac za skok. ja mierze zawsze od 1dc, wyznajac zasade, ze nawet jak juz sie znam, to zawsze moze zdarzyc sie cykl inny niz wszystkie (np obecny, w ktorym temp I fazy mam duzo wyzsze niz zwykle). Aczolwiek ja mierze w ustach i tu latwosc. Gdybym mierzla temp w pochwie to pewnie bym odpuscila w trakcie @ :/ fuj.

sa laski, ktore mierza na kilka dni przed @ dopiero, zeby sprawdzic czy spada.

oliwka - pod albo nad moim suwaczkiem jest link do strony o staraniach, gdzie jest wytlumaczone mierzenie temp :)

mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Karolcia, ja w tym cyklu nie mierzyłam o stałej porze porannej, bo byłoby to technicznie niemożliwe :no: Pracuję przecież na nocki (jeszcze... :-P ). Mierzyłam zawsze po 3-4 godzinnym śnie MINIMUM, a w dni wolne od pracy zawsze rano o tej samej porze... Wykresik mi wyszedł piękny no i owocny ;-) Widać owulację, skok, spadek implantacyjny nawet :szok: I z tego co pamiętam, to Malapralinka w wykresie kiedy zafasolkowała też pracowała na nocki i mierzyła temperaturę o różnych godzinach :tak: Warunek jest jeden - zawsze po śnie :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry