• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie z rana.
sergee gratulacje:-)ale sie ciesze. jak G zareagowal?
jos z tego wszystkiego nie pamietam czy gratulowalam. gratuluje.:-)
u nas staranka pelna para dzis 13dc i juz 4 dni staran za nami, pierwsze cykle staran byly dzialania co 2 dni i nic z tego wiec tetraz tzreba codziennie tak jak wystaralismy sie z Iwcia.moze sie uda.
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzięki, Karolka :-)
Jeszcze nie wiem, który "prawdziwy", więc do wizyty u gina są dwa ;-)
Dzisiaj też II kreseczki na teście, ale testowa słabsza w porównaniu do wczorajszej :-( No, ale najważniejsze, że jest ;-) :tak: Temperatura 37,20, więc też nie jest źle ;-)
Kochana, a Ty zakładałaś sobie może wykres gdzieś w internecie? Jeśli nie, to zapraszam na SkarbMamy - Wykres cyklu kobiety NPR, karta ci

Wiolka dziękuję :zawstydzona/y: już trzeci dzień, odkąd się dowiedziałam, ale dalej to dla mnie jak bajka :laugh2: G. zareagował bardzo dobrze, był zaskoczony, wyściskał mnie i wycałował ;-) Dostał kartkę z listem od Dzidziusia i test "zapakowany" w butelkę z kubusiem puchatkiem ;-) A teraz trzymam kciuki za Ciebie! :tak:

Teraz najgorsze przede mną, bo dopiero w czwartek mam termin @... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i fasolka się utrzyma...

Gdzie jest MAMA?? :confused:
Just? Rurka? Kocurek?....

Ostatnia edycja:
Ja jestem totalnie zielona w tych wykresach i bardzo nieregularna więc zobaczę jak będzie mi szło mierzenie temperatury.Jak będę regularnie mierzyć to pomyślę o wykresie.No i wszelakie rzeczy na kompie też mi giną:))) Jestem anty:) Mam od tego informatyka w firmie:)
Wstaw foteczkę:)))Daj oczy nacieszyć:)
Pies mnie molestuje i co chwile na mnie włazi a mąż pojechał kurs otworzyć i zapomniał telefonu,teraz robię za jego sekretarkę:)

Rurka
Wisieńka
Kocurek
Mama
Just!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolcia jasne :-) Kwas foliowy to ja biorę od października, albo i dłużej ;-)

Karolcia jaka rozpogodzona, piękności moje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry