• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To ja dorzucę dzisiejszego ;-)
14dpo.JPG

Następny dopiero w piątek, po terminie @... :zawstydzona/y:

reklama
Jestem z powrotem, wyszłam z pokoju, a tu w kuchni koleżanka siedzi, więc mnie dziewuchy na kawę skusiły i tak gadu gadu ;-)

RRRurko pamiętaj! Jaki poniedziałek taka reszta tygodnia, więc uśmiechnij się, bo jesteś w ukrytej kamerze :-D

Karola wicher we włosach to najlepszy fryzjer :-D masz świetne butki, lubię takie mokasyny, sama się czaję na takie piękne skórzane buciki w stylu marinero :tak: ale cena jak na moją kieszeń zabójcza...:dry:

Wiolka, noc ciężka, bo wczoraj dużo emocji i potem całą noc w mojej głowie dzieje się analiza... :confused: więc nadmiar wrażeń nie działa na mnie korzystnie :no:

Sergee zapomniałam Ci kobietko pogratulować dwóch kreseczek :-D więc życzę spokojnej i pięknej ciąży Kochana :tak: trzymam &&&&&&&

Ewula Cześć Słońce :-)

reklama
Pytano o kocurka?? Jak mi miło :-)

Witam wszystkie panie :)

Przewiało mnie w ten weekend, że hoho!! - teraz gardło boli.. ale było bardzo fajnie - obiadki wyjściowe, spacerki, wybraliśmy G. dwie pary okularów (na wypadek, gdyby Bilon znowu przez przypadek nadepnął i... ooops złamał ;))) a mi lekturki w oryginale - P.K.Dicka i R.Bradbury'ego, no i K.Vonneguta - będę w tym tygodniu bardzo oczytana :-D

Popijam kawkę i poczytam jeszcze co tam ...

mamy widzę nie ma jeszcze .......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry