• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień doberek ;-)

Wpadłam się przywitac bo lece na badania :-)i po wyniki :-D ;-)

A wy co tam moje kochane? ;-)
Pewnie jeszcze słodko śpicie :-) ;-)

MAmita 3mam kciuki za tempke!!;*** ;-)

Tymczasem uciekam ;**
Bede niebawem!;*

reklama
Karolcia, ja w tym cyklu nie mierzyłam o stałej porze porannej, bo byłoby to technicznie niemożliwe :no: Pracuję przecież na nocki (jeszcze... :-P ). Mierzyłam zawsze po 3-4 godzinnym śnie MINIMUM, a w dni wolne od pracy zawsze rano o tej samej porze... Wykresik mi wyszedł piękny no i owocny ;-) Widać owulację, skok, spadek implantacyjny nawet :szok: I z tego co pamiętam, to Malapralinka w wykresie kiedy zafasolkowała też pracowała na nocki i mierzyła temperaturę o różnych godzinach :tak: Warunek jest jeden - zawsze po śnie :tak:

Dziękuję:)
Ja zaczęłam już dzisiaj,chcę się wprawić:)
22dc :36,8

No i dzień dobry:)

hej ale tu cisza
zajrze pozniej, moze juz ktos bedzie
ide sie szykowac, za pol godiznki wychodzimy do zlobka
udalo mi sie dzis poldusia wczesniej obudzic wiec moze sie obejdzie bez powolnego syzkowania i maruszenia... no i placzu na mysl ze zostanie sam w zlobku...

ewcia : dziekuje :) musi byc dobrze! wierze ze ten 30.04 przyniesie mi szczescie :)

mama : GDZIE JESTES KOBIETO CZEKAM NA INFO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oliwka : udanego mierzenia tempki :)
pok : milego franka!

jakie plany na dzis macie? ja zostawie poldusia w zlobku, wroce na godzinke a pozniej chyba pojde na poszukiwanie shortow jakis na lato, letnich spodni, legginsow 3/4 itp
cieplo sie zrobilo i nie pasi mi sie w jeansach chodzic
a letnie sukienki to tez jeszcze nie to... zreszta sirednio wygodnie z dzieckiem w sukience do piaskownicy...

Ja dzisiaj jestem w pracy z pieskiem,zrobiła sobie coś w łapkę i miałyśmy do weterynarza pojechać...no ale jak dotarłam do pracy mój pies cudownie ozdrowiał:))) Szuja jedna:)
Ale i tak do weterynarza pojedzie,na szczepienie:)
Też chciałabym kupić wiosenno-letnie ubrania,niestety u nas jest na to za zimno:(
Miłego dnia Jos:)

oliwka :a to masz sprytnego pieska :) hhihihiihihihihihihihihihi
u nas w ciagu dnia jets juz 25-27 wiec troche przesada na jeansy... ale niestety przypomnialo mi sie z e w pon. czesc sklepow zamknieta wiec dzis zrobie mala rundke a reszta jutro :)

Cześć Słonka moje poranne! :-)
:laugh2:
Dziękuję:)
Ja zaczęłam już dzisiaj,chcę się wprawić:)
22dc :36,8
I bardzo dobrze, że już zaczęłaś :tak: Teraz co prawda tempka nie za wiele Ci może powiedzieć, bo powinnaś zacząć mierzenie przed owulacją, żeby zobaczyć, czy był skok a później jaka temperatura się utrzymuje dla Ciebie właściwa w II fazie cyklu ;-) Ale wejdziesz w dobry nawyk :tak: W ciąży też dobrze jest mierzyć temperaturę do końca I trymestru (można wcześniej wykryć niepokojące objawy jeśli spada i zgłosić się do lekarza).

Jos caluski grudnióweczko :tak: :-) Jak samopoczucie od rańca? :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry