rruurrkkaa
Mama Misiatków
Serg i zobaczysz, że będzie git
) bardzo się cieszę, może zła passa naszego forum zostanie przełamana i posypią się fasoleczki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej.
U mnie @ brak, objawów zero i czekam dalej. Gdyby tak nie wiało to bym się po cichu do apteki po teścik wybrała i w pon. siknęła jak @ nie będzie, ale u nas apteki już pozamykane:-(
Ta dziewczyna już kiedyś do niej pisała i nic sensownego się nie dowiedziała.
Kochana ja widzę II:-):-):-)
rureczka : dzieki, dobrze. tylko zmeczona bo w nocy malo spie, ale tak to ok, nie skaraze sie. jeszcze zadne o dziwo jak na mnoie mdlosci i wymioty ani nic sie nie zaczely. i oby wogole nie przyszly
a wizyte mam 30 kwietnia zaklepana wczesniej jestesmy na wakacjach i gin tez
Dzwonilam do przyjaciolki pielegniarki, ona rozmawiala z lekarzem i gdzie bym nie poszla, wszedzie zrobia to samo, czyli paracetamol i lezec. Nic wiecej. Mam obserwowac moje siku i duzo pic. Lezec nie przykrywajac sie cala, tylko nogi, plecy. A jak temperatura skoczy ratowac sie okladami i chlodnym prysznicem. Jesli to nie pomoze, to dopiero pogotowie. .... Przynajmniej wiem co robic, jak nic nie bedzie skutkowalo. a Na pogotowiu jedyne co moga mi podac, to paracetamol (!) dozylnie, chwila obserwacji i nara. Normalnie jak nie urok to sraczka!!! Dobrze, ze mam baby sound fetal doppler b, bo zeswirowalabym. Poloze sie. Glowa mnie boli
Więc od jutra już nie biorę 
G. już wie o wszystkim... I chodzi taki dumny i szczęśliwy, że aż mi się łzy wzruszenia do oczu cisną... 
Z atestem, jak to się mówi... ;-) Patrzyłam właśnie w "aukcje" wygrane na te testy no i nie napisali nic o ich czułości... :-( Ale za to jest informacja o tym, że nie ważne jak wyraźna jest testowa linia - skoro jest, to znaczy, że jest dzidziuś! 
:-)