• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej.
U mnie @ brak, objawów zero i czekam dalej. Gdyby tak nie wiało to bym się po cichu do apteki po teścik wybrała i w pon. siknęła jak @ nie będzie, ale u nas apteki już pozamykane:-(

Ta dziewczyna już kiedyś do niej pisała i nic sensownego się nie dowiedziała.

Kochana ja widzę II:-):-):-)

to ja trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) oby @ nie przylazla !!!

rureczka : dzieki, dobrze. tylko zmeczona bo w nocy malo spie, ale tak to ok, nie skaraze sie. jeszcze zadne o dziwo jak na mnoie mdlosci i wymioty ani nic sie nie zaczely. i oby wogole nie przyszly :)
a wizyte mam 30 kwietnia zaklepana wczesniej jestesmy na wakacjach i gin tez

ja sie tez dobrze czulam na poczatku :) wszystko co zle zaczelo sie jakos w 6TC :)))
ale tobie tego kochana nie zycze !! :)

Dzwonilam do przyjaciolki pielegniarki, ona rozmawiala z lekarzem i gdzie bym nie poszla, wszedzie zrobia to samo, czyli paracetamol i lezec. Nic wiecej. Mam obserwowac moje siku i duzo pic. Lezec nie przykrywajac sie cala, tylko nogi, plecy. A jak temperatura skoczy ratowac sie okladami i chlodnym prysznicem. Jesli to nie pomoze, to dopiero pogotowie. .... Przynajmniej wiem co robic, jak nic nie bedzie skutkowalo. a Na pogotowiu jedyne co moga mi podac, to paracetamol (!) dozylnie, chwila obserwacji i nara. Normalnie jak nie urok to sraczka!!! Dobrze, ze mam baby sound fetal doppler b, bo zeswirowalabym. Poloze sie. Glowa mnie boli

to lez i sie kuruj , oby szybko przeszlo !!

just: ja juz od lat spie w korkach ale mam tak wyczumlone ucho ze halas slysze nawet przez stoprey ;)
takze biedna moja i bezlitosna egzystencja...

asionek : ja mam zyganes i zapachy wystrzone zawsze od ok. 10 dni po owluacji wiec poki co nie dobieraj mi nadziei jestem dobrej mysli ;)
aha no i u mnie zaczal sie juz 6ty tydzien TFU TFU ! :)

Jestem na chwilę z jogurtem naturalnym:))
Sergii a napisz mi jak brałaś tego castagnusa-cały cykl czy do owu??jak brałaś to sie starałaś -czy najpierw kuracja i potem starania??

Asionek-witaj kochana raz jeszcze:)

Mama pierwszy raz teraz zaczęłam go brać i od razu starania, nie robiliśmy przerw ;-) Cały cykl, od pierwszego dnia @ - nie wolno robić przerw! Czytałam gdzieś, że castagnus może pomóc zajść w ciążę... ;-) a przy okazji pomyślałam, że jeśli nie zajdę, to przynajmniej mi cykle wyreguluje... No i chyba się udało ;-) A teraz trzeba go odstawić, bo w ulotce napisane, że w ciąży nie wolno, bo może skurcze spowodować :dry: Więc od jutra już nie biorę :tak:

Jos- mam nadzieje,ze Cie mdłości i wymioty ominą szeroookim łukiem:tak:

Sergii- no to Ci sie ciotka udało:)))
jakie buciki kupiłaś??wstaw foto??
a Twoj test to czułość 10 czy 25??

Mama, nie kupiłam bucików ;-) Kupiłam butelkę i do środka wrzuciłam test :tak: G. już wie o wszystkim... I chodzi taki dumny i szczęśliwy, że aż mi się łzy wzruszenia do oczu cisną... :zawstydzona/y:

A test nie wiem, jakiej czułości... Kupowałam go przez neta, od razu 10sztuk ;-) To są testy, które tutaj doktorzy robią w przychodni, żeby potwierdzić, że kobieta w ciąży jest :tak: Z atestem, jak to się mówi... ;-) Patrzyłam właśnie w "aukcje" wygrane na te testy no i nie napisali nic o ich czułości... :-( Ale za to jest informacja o tym, że nie ważne jak wyraźna jest testowa linia - skoro jest, to znaczy, że jest dzidziuś! :szok::zawstydzona/y::-)

Wstawić zdjęcie butelki?... :-D

reklama
Tak wygląda zawartość torebeczki dla przyszłego Taty ;-)

SN153009.jpg

A sprawdzałam przed chwilą na opakowaniu tych testów co zostały - są o czułości 25ml! :szok:

I jeszcze jeden... ;-)
SN153008.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry