• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
POK- cześć kciukotrzymaczu :)))
no dobra już sie nie łamię-załamię sie w środę lub czwartek ...narazie trzeba czekać

a ja już przy garach-schaboszczaki na patelni,mizerię zrobiłam,ziemniaki sie dogotowują-kompot z czeresni w dzbanku:)

zapraszam na obiadek:))

to kciukotrzymacz ma byc czy naziemiesprowadzacz? :) moge byc jedno i drugie. Nie napalaj sie ale jednoczesnie nie trac nadziei. Cierpliwosci :)

buziaki

mlodamamusia jeszcze gdyby choć najmniejszy apetyt był... ale od kiedy w ciąży to nie czułam głodu i apetytu ... :) Właściwie mogłabym nie jeść całymi dniami, bo brzuszek pełny przecież jest ;)))

Kocurku a ja mam tak ze ja mogłabym całymi dniami jeść... :-)
Jak byłam u gin ostatnio to waze 67kg a jak położna wazyła mnie miesiąc temu to wazyłam 66.4 kg

mlodamamusia to myślę, że ładna waga jak na brzuszek i zawartość :)) a Ty i tak szczuplutko wyglądasz :))) ja nie mam bladego pojęcia ile ważę... lata całe kiedy ostatni raz na wagę weszłam!

To ja jeszcze na chwilkę ;))

Kocurek - to Ciebie lekarz nie waży na wizytach ?????
Ja ważyłam przed ciążą 60, a tydzień temu 59 kg i nawet mi to pasi :))))

reklama
Asionek-cześć i dziekuję za wiarę...
ja bardzo bym chciała ,zeby sie udało -wiadomo -to juz tyle miesięcy...ale tak jak wczoraj fruwałam ze szczęścia tak dziś....

no ,ale Gumisia mi napisała,ze mam pozytywnie myslec bo to dużo daje wiec staram sie....
termin @ na środę lub czwartek wiec mam jeszcze troche czasu...

A Ciebie pokłuli od rana??ale masz juz to za sobą:)

jasne , ze trzeba myslec pozytywnie :) taki spadek to jeszcze nie tragedia takze glowa do gory , a ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
no musialam oddac krew na badania i na te genetyczne wykrywajace wady :/

Mamita i uda się wierze w to !;*

Pok
ja tez w piżamie
:-D

Zobacz załącznik 344607
Siostra przygotowuje się do roli ciotki :-D ;-)

hehe super fotka :)

Mamita zaraz bede :-) mmm kompocik :-)

No a ja dziś mam ziemniaczki wątróbeczke i suróweczke :-) tata wymyslał obiadek :-D

Zapraszam ;-)

ooo watrobki to bym sobie zjadla !!! takiej dobrej polskiej
tutaj nie moge dostac :(((

Kocurku a ja mam tak ze ja mogłabym całymi dniami jeść... :-)
Jak byłam u gin ostatnio to waze 67kg a jak położna wazyła mnie miesiąc temu to wazyłam 66.4 kg

waga super !! tez bym mogla tyle wazyc tylko w tym tyg. co ty jestes :))) bo o mniej to juz nie mysle hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry