• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek-cześć i dziekuję za wiarę...
ja bardzo bym chciała ,zeby sie udało -wiadomo -to juz tyle miesięcy...ale tak jak wczoraj fruwałam ze szczęścia tak dziś....

no ,ale Gumisia mi napisała,ze mam pozytywnie myslec bo to dużo daje wiec staram sie....
termin @ na środę lub czwartek wiec mam jeszcze troche czasu...

A Ciebie pokłuli od rana??ale masz juz to za sobą:)

reklama
Lor witaj kobietko:-)
Kciukasy mocno zaciskam, oby sie udalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamcia a dziekuje, czuje sie bardzo dobrze, zreszta ja jak w zegarku jak weszlam w II trymestra tak objawy ustapily, dlatego tez cala w strachu caly czas chodzilam bo nic nei czulam..
W czwartek mialam wizyte i z Malenstwem wszystko ok, wiec tak naprawde dopiero teraz zaczyna do mnie docierac ze tym razem moze sie udac..:-)
Na mieszkanku jestesmy od tygodnia, ale ciagnie sie wszystko..
Naraxie tylko dwa pokoje mamy wyremontowane. Dzisiaj Maz bedzie rozkrecal stare szafy bo caly pokoj maly zajmuja a i tak ich nie wykorzystamy bo to nie nasze a myc trzeba by bylo parenascie razy...
Generalnie kupe roboty, bo nawet calkowity remont lazienki nas czeka, ale do sierpnia mamy czas:-D
Mamitka mocno trzymam kciuki zeby udal wam sie prezent na swieta:-)

hej pisze szycbiutko poki chlopacy na spacerze zaraz wroca na obiad

just ... kochana rece mi opadly... ale tylko na chwile, pdonosze dzielnie i dalej zaciskam &&&&&& ! uda sie wkoncu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lorain : hej !!!! kupa czasu, synus pewnie sie duzo zmienil :)

mama : ja ODMAWIAM tego, by przyjac twoj spadek tempki za zly znak !!!!!!!!!!!!!!!!! nie zgadzam sie, ma byc ciaza i tyle! wiesz jak na ciebie czekam i licze ze 2 bedziemy grudniowkami !!!!! dlatego zrob tescik koniecznie nawet w pon. juz, a pozniej powtorz!!!! tempka moze platac figle
a z objawami wiesz ze jest roznie : ja pierwsze 2 ciaze czulam juz 10 dni - tydzien przed terminem @, 2 tyg po terminie to juz z poldusiem haftowalam, mialam doslownie wszystko co mozna moec, ksiazkowo i do usranego konca ciazy ( ostatni raz haftowalam 13 grudnia a urodzilam 22 !!!)
a teraz nie mam nic oprocz bolu piersi !!! i zmeczenia a zmeczenie to nawte nie wiem czy z ciazy bo od 3 tyg. budze sie 2-3 razy w nocy przez siasaidow i zasypiam godizne lub dwie i nocki mi sie robia krociusienkie 3-4h!
takze jeszcze nic straconego, rob testy jak trzeba !!!! :)
ja tam dalej mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jos-ach mówie Ci jak zobaczyłam dzis tempkę to nerwa mam ,ze spadła...bez kija nie podchodz...

mam nadzieje,ze bedzie dobrze,ale....ta nadzieja juz coraz mniejsza...

Pralinka-ciesze sie ,ze sie dobrze czujesz:))

Mamita nie masz za co dziękować.
Jestem z wami tak zżyta , ze poprostu zycze wam jak najlepiej. I gdyby to zależało odemnie to wszystkim poczne fosolke :-)... ;**

reklama
Made allegro.pl :D

Mamita ja się przyłączam do Jos. Może test w poniedziałek? a później w czwartek? Tempka nie spadła przeciez do 36.8 czy mniej, może źle spałaś, albo się czymś denerwujesz, ja wierzę, że Ci się udało i mocno, MOCNO zaciskam kciuki :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry