rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dobranoc 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem i ja![]()
Nie miałam czasu wcześniej napisać,biegałam cały dzień.
Dla zainteresowanych:nie jestem sfochowana! W każdym razie nie na Was.
Wkurzyłam się ponieważ nie lubię jak ktoś dopisuje mi coś czego nie powiedziałam i nie miałam na myśli.
Krótkie wyjaśnienie: Pisząc wczoraj post miałam na myśli,że ten wózek realnie nie kosztuje aż tyle ile w sklepie w mieście młodejmamusi,po to załączyłam linki aby mogła zobaczyć,że ludziska w sklepach zdzierają!A nie chciałam powiedzieć ani nie powiedziałam,że ten wózek jest nic nie wart czy jest tani.
Koniec tematu,dziękuję za wysłuchanie![]()
Rozumiemprzykra sprawa. A bez umowy się nie da?
Dziś mam 34 dc. Mam ochotę ale się boję rozczarowania, a moje cykle są nieregularne i poczekam do poniedziałku a potem pomyślę:-)
Dziewczyny jak czegoś nie pomieszałam to chyba któraś jest albo ma znajomego prawnika. Bardzo potrzebuję odpowiedzi na jedno pytanie.
ej... to mozna wlosy w ciazy farbowac czy nie? ja sie zakrecilam![]()
pok : niby mozna a ja niegy nie ryzykujezawsze moze jakas reakcja alergia wyskoczyc czy cos... w ciazy skora reaguje inaczej ale to moje zdanie
co do pracy to rozumiem o co ci chodzi, ja tez nie moglambym przez 'usranych' 30 lat robic czegos czego nie lubie
i tez tak mialam od dziecka, pracowalam tylko nad przedmiotami ktore lubilam
rezultat byl taki ze w liceum nie mialam srednich ocen tylko bardzo dobre i prawie ze zle bardzo zle
z matmy fizy i informatyki robilam tyle zeby tylko tylek przeskoczyl nad poprzeczkamogl jej dotknac, mogla sie zatrzasc, byle nie spadla i bylo ok
dzisiaj na temat pracy patrze inaczje : pasja jak najbardziej ale i kwestia finansowa zeby dzieci wyzywic, cos im w zyciu zapewnic ale tez nie w skrajnosc zarobkowa : bo wlasnie mi sie swiat 2 lata temu przewartosciowal
i jesli dzieci ma mi wychowywac niania i weekend ma byc po to zeby nadrabaic, robic lekcje i zakupy na caly tydzien, to juz wlasnie wole spasowac z ambicji i magistra i robic cos co pozowli mi byc w domu nawet nie o tej 18-19 (nie zaakcpetuje tego!) ale wrecz o 16!
dopoki dzieci nie podrosna moge robic kawe i ksero, byle mnei mialy w domu, jadly choc 1 posilek dziennie z rodzicem/cami i czuly ze jestesmy obecni w ich zyciu!
just : super ze samopoczucie juz lepiej![]()
Zobacz załącznik 344269
Zobacz załącznik 344270
Zobacz załącznik 344271
Fiooooletowy potwór![]()
ha :-)
Zobacz załącznik 344272
" Tu mieszkam ale niedługo bedziecie mieli okazje mnie zobaczyć . Pozdrawiam wszystkie ciotki . :-) "
Rureczko narzekaj narzekaj ;*
Coś bym zjadłaale nie wiem co... :-(
Witajcie...Zapisuję się do Waszego wątku...Co prawda ze staraniami muszę poczekać ze 2-3 miesiące...jestem 2 tygodnie po łyżeczkowaniu...( W pewien sposób udało mi się już wrócić do równowagi , wiec postanowiłam do Was dołączyć...Mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie...
![]()
Jestem i ja![]()
Nie miałam czasu wcześniej napisać,biegałam cały dzień.
Dla zainteresowanych:nie jestem sfochowana! W każdym razie nie na Was.
Wkurzyłam się ponieważ nie lubię jak ktoś dopisuje mi coś czego nie powiedziałam i nie miałam na myśli.
Krótkie wyjaśnienie: Pisząc wczoraj post miałam na myśli,że ten wózek realnie nie kosztuje aż tyle ile w sklepie w mieście młodejmamusi,po to załączyłam linki aby mogła zobaczyć,że ludziska w sklepach zdzierają!A nie chciałam powiedzieć ani nie powiedziałam,że ten wózek jest nic nie wart czy jest tani.
Koniec tematu,dziękuję za wysłuchanie
Mama &&&&&&&&&
Balbinka dziękuję
Just kochana,ładna paczuszka))
Pok cześć
Rureczka))
I reszta kobietek))
Dziękuję... tym razem znów chodzi o mieszkanie, już nie mam tego mieszkania, ale już nie roztrząsajmy tego, nie mam sił....
Będę miała Dzidzię za co jestem wdzięczna, na to nie narzekam i każdej z Was z całego swojego serducha życzę, trzymam kciuki i wspieram bobo myślami!

zmykam do spania jutro moze wpadne jesli nie bedziemy prac budowlano-remontowych prowadzic caly dzien