• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem i ja:)
Nie miałam czasu wcześniej napisać,biegałam cały dzień.
Dla zainteresowanych:nie jestem sfochowana! W każdym razie nie na Was.
Wkurzyłam się ponieważ nie lubię jak ktoś dopisuje mi coś czego nie powiedziałam i nie miałam na myśli.
Krótkie wyjaśnienie: Pisząc wczoraj post miałam na myśli,że ten wózek realnie nie kosztuje aż tyle ile w sklepie w mieście młodejmamusi,po to załączyłam linki aby mogła zobaczyć,że ludziska w sklepach zdzierają!A nie chciałam powiedzieć ani nie powiedziałam,że ten wózek jest nic nie wart czy jest tani.
Koniec tematu,dziękuję za wysłuchanie:)

czesc :) ja tak obok dyskusji ale a'propos alegro. No ok - sa tansze rzeczy na alegro niz w sklepach ale jesli sa to np. wozki produkowane za granica, to skad te ktosie maja tansze? ska dje wzieli!? hurtem ktos kupil tysiac wozkow i na alegro sprzedaje czy sa uzywane?
Na alegro sa tez tansze nbuty emu i ugg - przemakające podróby... ja tam nie kupuje na alegro... z reszta. ja bardzo rzadko kupuje cokolwiek i jak kupuje to wole wiecej zaplacic a miec pewnosc co do jakosci, materialow, miec gwarancje, moc oddac itd...
Z ciekawosci pytam skad sie biora na alegro tansze rzeczy niz w sklepach :)

Rozumiem:( przykra sprawa. A bez umowy się nie da?

bez umowy nie da sie tych wszystkich zapomóg przyjąć no i... jako osoba z prawniczym wyksztalceniem + doswiadczeniem w odnajmowaniu i wynajmowaniu mieszkam odradzam barnie mieszkania bez umowy. Umowy chroni obie strony a historie mozna by mnozyc...

Dziś mam 34 dc. Mam ochotę ale się boję rozczarowania, a moje cykle są nieregularne i poczekam do poniedziałku a potem pomyślę:-)

Dziewczyny jak czegoś nie pomieszałam to chyba któraś jest albo ma znajomego prawnika. Bardzo potrzebuję odpowiedzi na jedno pytanie.

ad. 1
jak Ty masztakie dlugie cykle, to co to za gin sie spodziewal owulacji przed 12 dc?! chyba jakis glupek :) (cytat z bodajze króla lwa albo 101 dalmatynczykow) Spokojnie moglas miec owulacje tydzien pozniej. jak nie przyjdzie za 2-3 dni to sikaj :)

ja mam prawnicze wyksztalcenie. nigdy nie praktykowalam ale costam jeszcze pamietam :) wyslij mi pw i zobacze czy umiem pomoc :)

boogie szlag..... :((((

Pozdrowienia od mamy, nie ma prądu przez wichurę, prosi o kciuki za tempkę :) :) :)

oliwka witaj z powrotem :)))

Wiatrzycho takie, a mój G. wraca właśnie z Warszawy, jak co tydzień....

mama wątek chyba już poszedł spać - trzymam w takim razie w imieniu dziewczyn &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))))))))))

Ostatnia edycja:
jestem i ja :)
ostanio jak zwykle wieczorem ..
u nas upal na maksa :) dzisiaj tak przygrzalo , ze szok :))

medluje sie z rana z moją temperaturką:))) mam 10dzien po owulce..
dziś znowu 37,2 :):):)))

mam nadzieje,nie-wierzę w to-ze,to dobry znak:))
D

super !!!
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ :))

ej... to mozna wlosy w ciazy farbowac czy nie? ja sie zakrecilam :)

mozna :) a juz bez amoniaku to na luzie nawet w pierwszym trymestrze :))
ciesze sie , ze rozmowa pozytywnie wypadla :)

pok : niby mozna a ja niegy nie ryzykuje :) zawsze moze jakas reakcja alergia wyskoczyc czy cos... w ciazy skora reaguje inaczej ale to moje zdanie

co do pracy to rozumiem o co ci chodzi, ja tez nie moglambym przez 'usranych' 30 lat robic czegos czego nie lubie
i tez tak mialam od dziecka, pracowalam tylko nad przedmiotami ktore lubilam
rezultat byl taki ze w liceum nie mialam srednich ocen tylko bardzo dobre i prawie ze zle bardzo zle
z matmy fizy i informatyki robilam tyle zeby tylko tylek przeskoczyl nad poprzeczka :) mogl jej dotknac, mogla sie zatrzasc, byle nie spadla i bylo ok :)
dzisiaj na temat pracy patrze inaczje : pasja jak najbardziej ale i kwestia finansowa zeby dzieci wyzywic, cos im w zyciu zapewnic ale tez nie w skrajnosc zarobkowa : bo wlasnie mi sie swiat 2 lata temu przewartosciowal
i jesli dzieci ma mi wychowywac niania i weekend ma byc po to zeby nadrabaic, robic lekcje i zakupy na caly tydzien, to juz wlasnie wole spasowac z ambicji i magistra i robic cos co pozowli mi byc w domu nawet nie o tej 18-19 (nie zaakcpetuje tego!) ale wrecz o 16!
dopoki dzieci nie podrosna moge robic kawe i ksero, byle mnei mialy w domu, jadly choc 1 posilek dziennie z rodzicem/cami i czuly ze jestesmy obecni w ich zyciu!

just : super ze samopoczucie juz lepiej :)

zgadzam sie z toba w zupelnosci :))

Zobacz załącznik 344269
Zobacz załącznik 344270
Zobacz załącznik 344271

Fiooooletowy potwór :-D :-D ha :-)

Zobacz załącznik 344272
" Tu mieszkam ale niedługo bedziecie mieli okazje mnie zobaczyć . Pozdrawiam wszystkie ciotki . :-) "

Rureczko narzekaj narzekaj ;*

jaki potwor ? gdzie ??
sliczny kolorek lepszy niz wczesniej :)
a brzucio wypas :))
no i ten biusttttt :)))

Coś bym zjadła :-D ale nie wiem co... :-(

tez mam ten dylemat :))

Witajcie...Zapisuję się do Waszego wątku...Co prawda ze staraniami muszę poczekać ze 2-3 miesiące...jestem 2 tygodnie po łyżeczkowaniu...:(( W pewien sposób udało mi się już wrócić do równowagi , wiec postanowiłam do Was dołączyć...Mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie...:)

witaj Hopee :)))
fajnie , ze zdecydowalas sie wpasc do nas :)
czas szybko zleci w gronie fajnych kobitek no i niedlugo fasolka znowu zawita u ciebie !! :)

Jestem i ja:)
Nie miałam czasu wcześniej napisać,biegałam cały dzień.
Dla zainteresowanych:nie jestem sfochowana! W każdym razie nie na Was.
Wkurzyłam się ponieważ nie lubię jak ktoś dopisuje mi coś czego nie powiedziałam i nie miałam na myśli.
Krótkie wyjaśnienie: Pisząc wczoraj post miałam na myśli,że ten wózek realnie nie kosztuje aż tyle ile w sklepie w mieście młodejmamusi,po to załączyłam linki aby mogła zobaczyć,że ludziska w sklepach zdzierają!A nie chciałam powiedzieć ani nie powiedziałam,że ten wózek jest nic nie wart czy jest tani.
Koniec tematu,dziękuję za wysłuchanie:)

Mama &&&&&&&&&
Balbinka dziękuję :)
Just kochana,ładna paczuszka:)))
Pok cześć:)
Rureczka :)))
I reszta kobietek :)))

ja tam zakumalam niechwalac sie hehehe od razu :))
fajnie , ze jestes :)

Dziękuję... tym razem znów chodzi o mieszkanie, już nie mam tego mieszkania, ale już nie roztrząsajmy tego, nie mam sił....

Będę miała Dzidzię za co jestem wdzięczna, na to nie narzekam i każdej z Was z całego swojego serducha życzę, trzymam kciuki i wspieram bobo myślami!

o kurka nawet nie wiem co napisac :(((
przykro mi :((
walcz dalej wiem , ze ciezko , ale nie poddawaj sie !!
bedzie dobrze w koncu musi sie cos ruszyc !!

Hej dziewczynki jakos sie ostatnio wyrobic nie moge i nie nadazam z czytaniem was tyle skrobiecie codziennie :-)

just kurcze no z tym mieszkaniem to pech normalnie a ta babka mogla powiedziec faktycznie wczesniej ze chce bez umowy wynajmowac. To chyba istotna informacja. No mam nadzieje ze w koncu znajdzie sie jakies fajne mieszkanko dla ciebie i kosmonauty ;-)

agapa to widze ze trzymamy &&&&&& za kogo jeszcze? Chyba mama tez bedzie tescic wiec &&&&&&&& dla niej i wogole dziewczynki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla wszystkich!

mloda jaka zmiana kolorku! :-) mi sie podoba zmiana i super masz koszulke!

pok to ja juz nie wiem jest pracka czy nie? Nie dam rady chyba wszystkiego nadrobic wiec troche zdezorientowalam sie :-p

Hej Hopee :-)

Rurka co tam slychac? Staranka sa czy juz testowanie bedzie? :-)

No nadrobilam was z dzisiaj ale z kilka dni czlowieka nie ma to juz sie nie lapie :-D zmykam do spania jutro moze wpadne jesli nie bedziemy prac budowlano-remontowych prowadzic caly dzien :-p

kciuki za mame &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i takie specjalnie spersonalizowane po wypiciu drinka tez dla mamy %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

gosiane - na razie byla rozmowa w agencji pracy, ktora przedstawimoje cv i opinie na moj temat po dzisiejszej rozmowie pracodawcy wlasciwem i jesli dobrze pojdzie, to dzial HR pracodwacy zaprosi mnie na rozmowe i wtedy zobaczymy.

lece spac :) buziaki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry