• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no już, uff jak gorąco, puff jak gorąco :D

Młoda poka, poka :D

Mogę sobie ponarzekać? wiecie jak mnie denerwuje szara polska rzeczywistość? studiowałam 5 lat i po co? po to, żeby dostać dzisiaj wypłatę, popłacić rachunki za wszystko i mieć prawie puste konto :|

Ostatnia edycja:
DSC00102.jpg
DSC00103.jpg
DSC00106.jpg

Fiooooletowy potwór :-D :-D ha :-)

DSC00088.jpg
" Tu mieszkam ale niedługo bedziecie mieli okazje mnie zobaczyć . Pozdrawiam wszystkie ciotki . :-) "

Rureczko narzekaj narzekaj ;*

Ostatnia edycja:
Młoda piknie :D i Rafałkowe mieszkanie tyż pikne :D

Aj narzekam bo mi sie chciało nauczycielem zostać, jak bym nie miała męża i została starą panną, to by mi nawet na karmę dla kotów nie starczyło:-D

Rurka zawsze jak byłam mała chciałam byc nauczycielką całymi dniami potrafiłabym bawić sie w szkołe :-)
A teraz moja siostra odziedziczyła to po mnie :-) i jak mam luźny dzien i mi sie nudzi to bawie się z nią hehe :-) nawet ostatnio siostra kupiła sobie prawdziwy dziennik ;-) i wszystko pilnie w nim notuje he :-)

Wiolka patrz tyle ile zapragniesz :-)

A foty wiem wiem okropne :-)

reklama
Wiolka dlatego ciesze się, że jesteśmy razem, bo co 2 pensje to nie jedna.

Młoda mnie dopadło to powołanie też jak byłam mała, i cały czas chciałam uczyć dzieci, zawsze wiedziałam, że nauczyciele mało zarabiają, nie sądziłam, że aż tak :|

No ale nic, trzeba się cieszyć tym co się ma, i ja się cieszę, że opłaciłam rachunki i zapłaciłam za moja cud miód u orzeszki kurteczkę :D
Zobacz załącznik 344276

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry