• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem...
po zakupach padłam,pospałam godzine..teraz na bb wskoczyłam ze słodkim.

naszło mnie na kopytka z masłem i cukrem i mąż mi zrobił-mam dziś Toma w domu -wolne za ostatnią inwenturę:)

Rurka-jak tam co tam kochana???

Mamusia-no teraz kolor bardziej intensywny i super-gra muzyka Córeczko tatusia:-D:-D:-D

Wiola-nie masz Iwy??:-p

Pok-dałaś czadu??????????:-):-)

reklama
mlodamamusia ten kolor bardzo mi się podoba :tak: ależ Ty minki stroisz :-D

wiola i rurka hmmm... ja po dzięsięciu latach pracy w tym zacnym zawodzie z wypłaty mogłam tylko wszystkie kredyty popłacić, a na życie trzeba było zawsze dorobić.... a teraz będę na utrzymaniu :)...

młoda - sliczne zdjecia. slicznie wygladasz! no i jestes fotogeniczna :) bardzo mi sie kolor podoba, ladnie Ci w nim :)

no to jestem po. bardzo pozytywnie nastawiona, z tego co widzialam panie z agencji tez :) opowiedzialy mi o tym co to za praca - marzenie! niby nazywa sie asystentka, bo nie mieli jak inaczej tego nazwac ale tak naprawde chodzi o osobe gotowa na wszelkie wyzwania i po jakims czasie obowiazki beda dostosowane personalnie do umiejetnosci osoby, ktora wezma. Wynagrodzenie po prostu :szok: tylko ciut mniej niz M. zarabia i to w centrum miasta czyli prawie pod domem. Moglibysmy moje auto sprzedac, bo by tylko stalo pod domem. Na piechote do tego miejsca max 15 min, autobusem 4 :) naprawde praca marzenie... No ale teraz powiedzialy, ze czekac bedzie trzeba i nawet nie wiedza ile. oh! ale by pieknie bylo!
No ale juz mi. na ziemie i do garow :)

i co wazne! durnych pytan nie bylo. rozmowa byla super mila i panie byly bardzo pod wrazeniem, ze mimo braku pracy dalej chce cos robic i chodze na franca itp. Powiedzialy, ze to wazne, bo widza, ze maja do czynienia z kims ambitnym kto sie latwo nie poddaje. :zawstydzona/y:

Mamitaa ja coreczka tatusia :-D ;-) jakoś nie umie sie jeszcze do tego koloru przyzwyczaić :-)
Rurka śliczna kurtka ;-)
Pok gdzie jesteśśś????? Jak rozmowa??

Ostatnia edycja:
mloda nie bij mi najbardzie podobalas sie w wersji blad, ale moze musze sie tylko przyzwyczaic.ale kolorek jest fajny
pok gratulacje... oby jak najszybciej zadzwonili
mama nie ma Iwy, nie wiem jeszcze jak dlugo.ale cos mi sie widzi ze ja po nia pojade , jak Lukasz do domu wroci
rureczko kurta bombowa, bardzo w moim guscie

Pok-no i git-teraz czekamy na telefon,ze dostałas tą pracę:-D:-D

Mamusia-no taki masz napis na koszulce-córeczka tatusia

Rurka- tak,tak-kurtka super-droga była??

Pok mam nadzieję, że dostaniesz tą pracę :)

Mi też się dziewczyny podoba:) Mamita 270 zł.

Powiedzcie mi kochanie, kiedy ja się mam @ spodziewać? płodne się skończyły, śluz jakiś tam mam, ale nie wiem jak mam liczyć, czy 30 jak zawsze, czy 37 jak ostatnio?

reklama
Rurka- a wiesz kiedy była owu??bo od owu dodaj 14,16 dni i termin @ wychodzi..
a kurtka trochę kosztowała,ale fajnista:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry