• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolu wiatrzycho straszne!! ja właśnie obiadek szpinakowy wsunęłam i biorę się za dalsze porządki :) a jak Tobie dzionek mija??

Ostatnia edycja:
reklama
kocurek, zizi, mlodamamusia : dzieki :-D

pok : POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u mnie byla szwagierka z corcia, Iwa tak plakala ze chce jechac dada ze w koncu pojechala z nimi...a ja teraz sie martwie bo nie ma jej juz 3 h i nie wiem jak szwagierka daje sobie rade z 3dzieciakow . no ale jak by marudzila to miala ja odwiesc.
ja ogarnelam ogrod, skopalam troche trawnika i deszcz mnie przegnal do domu.
a teraz chyba zupe wstawie bo moj M dopiero o 19 do domu wroci.

wiolka : dopiero o 19????? marzenie scietej glowy :)
co ja bym dala zeby moj codziennie wracal o 19 ! 19 zdarza mu sie kilka razyw roku
raczej norma to 20h30-21 i czetso duzo pozniej ... :(

zmykamy na dwor, mlody wstal, najem go wyszykuje i zmykamy !

kocuku pracowity to jest plan zajec tylko musze pierw pojechac i kupic farby , ale niestety mozliwe jest to tylko w niedziele.
o mam pytanie moze wy mi doradzicie: w sypialni mam sciany na przemian bordowy z kremowym i czegos mi brakuje ... czuje ze jest tak pusto jak wchodze do sypialny.myslalam zeby cos namalowac , teraz takie fajne szablony mozna kupic. co o tym myslicie.
a do zrobienia przed swietami:
odmalowac salon,kotlownie,lazienke
zasiac trawe w ogrodzie ale najpierw skopac strary trawnik
pomalowac studnie przed domem
i jeszcze pewnie duzo wiecej
jos ale u was to chyba wszyscy tak pracuja co?a ja przyzwyczailam sie ze mam meza czesciej w domu( czasy Irlandii). a teraz jezeli chce miec wyplaty przynajmniej 2,5 tysiaca to musi siedziec tak dlugo.

Ostatnia edycja:
wiola cholera za takie pieniądze to powinien 6h pracować max :( tylko ja nie wiem czym się zajmuje.... jakieś inne perspektywy zawodowe w przyszłości....? Ciężko faktycznie musi Wam być teraz :(

A pokój ozdobić jak najbardziej jestem ZA - jeśli tylko ufasz swoim zdolnościom artystycznym :))))) ładne zestawienie bordowo-kremowe :))))

Ostatnia edycja:
no niestety takie zycie...a prace moze zmienic jak podniesie kwalifikacje a zeby podniesc kwalifikacje musi miec czas a tego czasu nie ma i tak sie zamyka to bledne kolo.
dlatego wczoraj sie tak unioslam jak Oliwka napisala ze te wozki wcale dluzo juz nie kosztuja bo tylko 1500tys...
swoim zdolnosciom ufam... w Irlandi pracowalam przy odmalowywaniu mieszkan... no dopolki w ciaze nie zaszlam oczywiscie.
dobra juz nic wiecej nie pisze o sobie i swoim zyciu bo to sensu nie ma.
musze poszukac na allegro jakiesz szablony

Ostatnia edycja:
wiola jest sens pisać o życiu właśnie tutaj - wśród życzliwych i chętnych do słuchania dusz..... :) szukaj szukaj... a jak znajdziesz cos fajnego to daj znać :)))

reklama
Cześć, czołem i nosem:)

ale u nas leje, w balerinach pływała mi woda, kurtka przemoczona, czuję, że się przyplącze jakieś zapalenie oskrzeli.

Pok &&&&

Mamita &&&

Co tam u Was dziewuszki?

Młoda pokaż fryza :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry