• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamita wątpię. Po ostatnim cyklu nadziei sobie nie robię, na dodatek wczoraj się dowiedzieliśmy, że Ł. wyjeżdża do Niemiec do pracy 1 maja, ja do niego pojadę dopiero w lipcu, więc jak teraz się nie udało, to przez najbliższe kilka miesięcy nie będę miała jak zajść w ciążę :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Cześć Koccurku, Mama, Karola, RRRurrka
dziękuję za wasze słowa wsparcia, ja jestem dzisiaj do

kciuki dla Was wszystkich &&&&&&&&&&& i BOBO myśli dla każdej, która bobo pragnie :tak:

Kocurek niby tak, ale ten wyjazd mi wszystko pokrzyżował, miałam isc w kwietniu do lekarza po skierowanie na hsg i nie pójdę, bo po co? Pójdę dopiero w czerwcu, a to przecież za 2 miesiące ;(

boogie nie chcę Cię dręczyć tematem ... ale naświetl mi sytuację - dlaczego babka nie chce umowy? Przecież miałyście wszystko dogadane, ona wiedziała o dotacji A DO TEGO PRZECIEŻ MUSI BYĆ PAPIER !!

RURECZKO zapomniałam o hsg :(.....

Rurka- szlag by to....szkoda,ze tak sie układa,ale wiesz co...moze jak troche odpoczniecie od staran to o powrocie sie uda....wiem-teraz to marne pocieszenie...tule kochana:)

Just- &&&& DLA CIEBIE-JA TEZ DZIŚ DO DOOPY jestem...
do tego ciągle wieje i jest b.zimno...znowu dzień w domu przesiedzimy;/;/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry