Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
napisala ze Iwonka tylko na poczatku w samolocie plakala,al jak wystartowal to przespala lot,musze do Wioli napisac bojeszcze wczoraj nie dostali swoich rzeczy przez kuriera i sie martwi biedna czy im nie zaginelo....a poza tym robia zakupy w budowlanym sklepie i sie urzadzaja

ale pamiętam jak pomyślałam o dziecku już w pazdzierniku i tak straszni epowaznie sie zastanawialam (mowie o sobie bo mąż to zawsze chętny
) już byłabym w 6 miesiącu
no ale cóż sama sobie wybrałam ze poczekam
dziekuje,staralam sie;-)tak mi przyszlo do glowy,zeby cos mienic w suwaczkasz a u mnie od myslenia do wykonania krotka droga
no i prosze
mowisz,ze tydzien do staranek zostal....
no,no to juz zaczyna sie dziac na watku
superowo!!!!ja tez lubie sie dowiadywac o czyjejs ciazy-to takie pozytywne
zycze Wam powodzenia i szybich efektow. tez jestem ciekawa co u bb77-myslalam ,ze dzis cos jeszcze napisze a tu cisza...ale poczekamy na wiesci
a z corka w ktorym cyklu Wam sie udalo???a z corka w ktorym cyklu Wam sie udalo???