Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlugo na taki wynik czekalam ale sie udalo!!!!
Najlepsze w tym wszystki ze dopiero teraz zaczynam sie martwic na dobre zeby tylko wszystko bylo oki.
Dzień dobry ;-)
melduje sie pierwsza;* :-)
Wy pewnie sobie smacznie śpicie albo własnie przewracacie sie na drugi bok i przytulacie do męża... ;-):-)
Zazdroszczee
Ja zaniedługo wychodze do szkoły:-(
a wogole sie nie wyspałam :-(
cała noc bolał mnie brzuch:-(
ehh
uciekam kochane do szkoły :-):-):-)
pa do później !;**

dzien dobry
@ nie ma
Iwosi nie ma
powinni za chwile przyjechac , bo musimy jechac na to chol... pobranie krwi. jak znowu cos bedzie nie tak to juz nie dam jej meczyc kolejny raz.
wczoraj bylam na randce z mezem, kolacja, lody i spacer. pierwszy raz sami odkad sie Isia urodzila...powiedzialam mu o @ ze sie spoznia i o testach a on mnie przytulil i mowi ze mam miec testy w du... bo cos musi byc na rzeczy jak mi sie spoznia... optymista moj kochany.
Dzień dobry
Powoli wracam do świata żywych.Boli nadal ale mniej uciążliwieDałam radę wstać i iść do pracy.Muszę sklecić 2 pisemka poważne i zmykam w teren
Wczoraj się zapomnieliśmy z mężem i w tym cyklu było pierwsze przytulanko...i to bez zabezpieczenia...to dopiero 9dc ale nie wiem co dalej...tabletek nie zdążyłam wziąć...może jeszcze jeden cykl się wystaramy?
Ja zjadłam hot-dog'a z rana i teraz pije kawkę.
Hej
Kocurek nie wrócił :-(
Mamitka ja poproszę rogala z makiem i masełkiem![]()
witam sie piatkowo !!!!!
Mam pytanko wkoncu mam zdjecia i chce wstawic ale nie wiem jak podpowiedzcie cos prosze!!!!
o udalo sie !!!!
jestem życze miłego dnia wszystkim dziewczynkom
ja dziś siedze w krzakach ;-( mam doła, temka spadła;( czekam na @ co ja sobie wyobrażałam. Misia89 zktórą zaczynałam starania niedawno urodziłą a ja co..... :-(
rennagratki
A TV zdominowana ślubem księcia Williama! Chyba na wszystkich programach o tym mówią. 

A Twój brzuszek piękny!