• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hmm...na kaszel to ja tylko sok z cebuli.

młodamamusia - witaj śpioszku :-D)))

Kocurek - ja tak kochałam małe kaczuszki i kurczaczki...niestety ta miłość okazała się śmiertelna :((( zbyt mocno ją okazywałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - głupia kaczka...mogła nie uciekać :-D)))) hahahaaa przepraszam, ale mnie ta historia rozbawiła. Oczywiście szkoda kaczki.....bardzo szkoda :)))))

Pogoda u mnie fatalna, leje, wieje, nic tylko w domu siedzieć i bąki zbijać ;)))

Kocurek - no dzisiaj zachodnia strona wygrywa :-) podobno jutro ma się to zmienić :p
A w którym Ty będziesz tygodniu jak będziesz miała robione połówkowe ? Bo wspominałaś coś o czerwcu...

made :confused: no dajże spokój - miałam komisyjny z matmy w liceum, a Ty mi takie pytania :-D
hmmm... teraz jestem w 17, a usg mam na 6 czerwca :dry: ...... 22-23 wypada tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek :-D:-D:-D weź bo padnę jak leżę....Komis z matmy ?????? Ja byłam kochana nieklasyfikowana z..............wychowania fizycznego, bo nie uczęszczałam na lekcje basenu, a zwolnienia nie miałam ;)))) Wyobraź sobie mnie na sali gimnastycznej robiącej przewroty w przód i w tył przy pani dyrektor :-D)))) ech..,to były czasy...

Idę na "Przepis na życie" bo w zeszłym tygodniu mnie zmogło...
Do później ;)))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry