• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia ja tez tak ostatnio miałam budziłam sie co godzine i później nie umiałam zasnąć to chodziłam po całym mieszkaniu ;-) .
A teraz to jak się przebudze to tylko zrobic siusiu i spie dalej ;-)

reklama
pysia hahahaha to mi się przypomniała taka miniświnka wietnamska chyba, na you tube kiedyś widziałam - istny szczeniak z niej był :-D:-D:-D A mój znajomy kolega z pracy wynajmował z żoną mieszkanie wspólnie z małżeństwem, które właśnie z takim małym świniaczkiem sobie żyli :szok::-D:-D

Z płatków to u mnie od zawsze owsiane na szczycie :-)

ej no :-D pysia ale świnki naprawdę są takie kochane :tak: ja jak byłam wczesną nastolatką to na wegetarianizm sie przerzuciłam na dwa lata, bo nie mogłam zwierza zjeść :-(

Ale mam górę naczyń w zlewie od wczoraj :szok::dry:

Pysia no a kiedyś to potrafiłam spać do 14 nawet :-)
No korzystam bo potem nie bedzie kiedy :-)
Chyba ze w przerwie pomiędzy cycem a pampersem :-D

Cześć :))))))

Małe sprostowanie: prosiaczek był mały, grzeczny o wielkim serduszku :-D))))) Pluszowym !!!!!! hahahaaaa szalone kobiety :-p

pysia - zażywałaś Tantum Verde ?

Kocurek - wybierasz znaczy dwie lury ;-))))))) ja mam pozwolenie na trzy :) NORMAL

Olivka - pozdrów just, i niech szybko montuje internet.

Wisienka - przyjemnego grillowania ;)))

mamitka - współczuję Ci tych wspomnień :((( WAM !

reklama
Aaaaaaaaa :-) made idealnie - akurat mi sie woda zagotowała :-D .... naprawdę myślałam, że to prawdziwy prosiaczek był :-D - bo sama dręczyłam w dzieciństwie swoją miłością kaczki, barany, kozy, źrebaki, gęsi ... co popadło :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry