• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos super, bardzo się cieszę :-D
Made to 16 koniecznie foteczki bejbika :-D

Pysia, Just, Asionek, Kocurek, Serg witojta :-)

A mi już troszkę przeszło, byłam na zakupach, odwiedzili mnie imieninowi goście, wieczorem się umówiłam z przyjaciółkami i odliczam do testowanka :tak:

reklama
witam sie :)
sorki ze malo bywam ale tesknie i pamietam o was, mam nadzieje ze wy tez pamietacie i tesknicie :)
ogarniam magisterke, duzo spraw w domku i ogolnie czas ucieka, ale wlecialam na momencik sie przypomniec i tak przejzalam tylko ta strone
i... pysia nie wiem czy jestes chora ale cos o cholinexie doczytalam, mnie lekarz jak bylam w ciazy pozwolil tantum verde i faktycznie na opakownaiu pisze ze mozna stosowac w ciazy, poza tym plukanie gardla szalwia pomaga, zdrowka zycze

sergii, agapa GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!!! krzysia mi pisala ze zafasolkowalyscie, ciesze sie strasznie i zycze zdrowka

kochanie nie gniewajcie sie ze malo bywam, bede zagladac sporadycznie, a po obronie obiecuje ze wiecej czasu tu poswiece:)

buziaczki i trzymajcie za mnie mocno wszystkie kciuki, bo przeciez ja nadal staraczka :)

made ojej jak fajnie - uwielbiam wiosenno-letnie burze i deszcze.... jesienne też :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

oliwka no ja nie wiem - mnie w ogóle nie ciągnie do dziecięcych fatałaszków i takich tam... a jak widzę różowo poubierane królewny to wręcz mnie trzęsie ;))))))))))) dziecko bardziej jakoś instynktownie jest dla mnie ważne jako żywa istota, w wymiarze czysto biologiczno-zwierzęcym... jak misiaczek był malutki to tak mną targały te instynkty, że bym dosłownie zagryzła kogokolwiek kto by mu zagrażał.... a takietam kolorki, ciuszki.... to są zabaweczki, słodkie dodatki do faktycznego cudu natury :))))))))))

Wymądrzyłam sie i spadam :-D bo jeszcze dostanę :-p BUZIAKI !!!!!

Masz racje:) Mnie tez mdli od różu i falban:)))
Ninka nosi na codzień rurki albo zwykłe jeansy lub legginsy,podkoszulek i na to sweter lub skóra,buty?Adidasy lub trampki:)))

Dodam,że najbardziej mnie przerażają kitki na środku głowy i setki spinek i gumeczek:(((( BLEE

jestem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA KCIUKASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przydaly sie bardzo :)

z Dzidziulkiem wszystko w porzadku :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Slyszalam serduszko, widzialam go przez kilka minut :)
Gin okreslil mi termin na 19 grudzien, choc wg moich obliczen i kalkulatorow wychodzi raczej 12-14. ale tu sie jakos inaczej liczy :)
NO za termin oficjalny przyjmuje termin specjalisty, wiec porod na 19.12.2011 :)

Nie musze chyba pisac o uldze i euforii jakie nami dzis szastaja :)

Kocurek : mysle ze jestes w zupelnosci normalna :)
serg : pieknosci perelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiolka : &&&&&&&&&&&&&&&&& ciag dlaszy :)
mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rurka : 3maj sie mocno!
oliwka : jak zatoki?
just : ochlonelas juz troche ????

poldeczek spi, a ja czekam az maz przyniesie obiad bo swietujemy dzis :) taralalalallalalalalalalala :)))))))

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))
Dzięki,lepiej już ale wciąż boli:(

witam sie :)
sorki ze malo bywam ale tesknie i pamietam o was, mam nadzieje ze wy tez pamietacie i tesknicie :)
ogarniam magisterke, duzo spraw w domku i ogolnie czas ucieka, ale wlecialam na momencik sie przypomniec i tak przejzalam tylko ta strone
i... pysia nie wiem czy jestes chora ale cos o cholinexie doczytalam, mnie lekarz jak bylam w ciazy pozwolil tantum verde i faktycznie na opakownaiu pisze ze mozna stosowac w ciazy, poza tym plukanie gardla szalwia pomaga, zdrowka zycze

sergii, agapa GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!!! krzysia mi pisala ze zafasolkowalyscie, ciesze sie strasznie i zycze zdrowka

kochanie nie gniewajcie sie ze malo bywam, bede zagladac sporadycznie, a po obronie obiecuje ze wiecej czasu tu poswiece:)

buziaczki i trzymajcie za mnie mocno wszystkie kciuki, bo przeciez ja nadal staraczka :)

Trzymam &&&&&.Fajnie,że wpadłaś:)))
Ja gotuję Spaghetti:)

Nici z randki...Wykąpałam się,wypachniłam,ubrałam a tu Oliwka z tekstem,że nie chce do opiekunki:(((
Wkurzyłam się...ni i pogoniłam do lekcji.Wyskoczyliśmy z mężem na kawkę,wzięliśmy Ninkę i strasznie źle się poczułam,musieliśmy szybko wracać:(

Made- gratki dobrej wizyty:))

Jos- cieszę się ogromnieeeeeeeeeee,ze wszystko si!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze jak super-przesyłaj mi tu prywatne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pozostałe babolki pozdrawiam:)

Gumisia :*:*:*:*

Hej kochane wpadłam zobaczyć co u Jos i widzę, ze cudne wieści Gratulacje kochana.
Wszystkie pozdrawiam i lece majówkowac z rodzinką dalej:-)

reklama
jestem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA KCIUKASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przydaly sie bardzo :)

z Dzidziulkiem wszystko w porzadku :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Slyszalam serduszko, widzialam go przez kilka minut :)
Gin okreslil mi termin na 19 grudzien, choc wg moich obliczen i kalkulatorow wychodzi raczej 12-14. ale tu sie jakos inaczej liczy :)
NO za termin oficjalny przyjmuje termin specjalisty, wiec porod na 19.12.2011 :)

Nie musze chyba pisac o uldze i euforii jakie nami dzis szastaja :)

Kocurek : mysle ze jestes w zupelnosci normalna :)
serg : pieknosci perelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiolka : &&&&&&&&&&&&&&&&& ciag dlaszy :)
mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rurka : 3maj sie mocno!
oliwka : jak zatoki?
just : ochlonelas juz troche ????

poldeczek spi, a ja czekam az maz przyniesie obiad bo swietujemy dzis :) taralalalallalalalalalalala :)))))))

Jos super , ze jest wszystko ok !!!! ciesze sie bardzo :)))
a foteczka gdzie ??
wiesz pamietasz Mamusie z naszego watku pazdziernikowego ?? tez poronila i wyobraz sobie , ze tez jest w ciazy znowu i podobnie jakos ma termin do ciebie !!! niezle hehe ciesze sie razem z wami :)))

jos aaaaaaaaaaa jakie milusińskie wiadomości - gratki kochana :))) super, że serduszko bije to najwazniejsze... i mąż był z Tobą w końcu?:-)
kocurek, made szczerze jakiś czas temu podobało mi się robienie z dziewczynek dosłownie "lalek" różowe kolory itp... a teraz to działa na mnie widok "małego mężczyzny" - tak mi się podobają takie ciuszki chłopięce, że szok... jakieś kamizeleczki czy fajne bluzy... normalnie odlot
made smacznego - a i ja muszę chyba się wziąść za jakiś obiad tylko kołderkę musze opuścić na parę chwil...

oj tez uwielbiam meskie ciuszki !!!
wczesniej moglam sie wyrzyc , bo siorki maja synkow , a teraz wyglada na to , ze i ja bede miala wiec bede szalec :)) cudne sa teraz te ubranka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry