• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D)))) ja mam w ogóle dużo takich talentów...
Właśnie mi koleżanka napisała, że będzie miała córeczkę :))))))) dzisiaj miała połówkowe, bardzo się cieszy, bo u niej i u męża w rodzinie same siusiaki ;-)

pysiaczek - ja wiem, że Ty przeciwniczka leków, ale wzięłabyś Tantum Verde i by Ci raz dwa przeszedł ten ból gardła ;) ja nie umiem płukać gardła, więc jak mnie tylko zaboli, to cyckam te cytrynowe i z głowy ;-)

Dziewczyny, macie jakiś sposób na problemy z toaletą?...

Nie chodzi o zaparcia, niestety- raczej w drugą stroną... :zawstydzona/y:
Nie biegam jakoś często do łazienki, na szczęście nie mam też gorączki. Niestety dopada mnie w nocy albo nad ranem, w ciągu dnia rzadko kiedy odwiedzam toaletę w "tej" sprawie... No i trwa to już 4 dzień u mnie i nie wiem, czy to normalne, czy nie?... Nic mnie przy tym nie boli, generalnie czuję się dobrze, tylko ten dyskomfort... :zawstydzona/y:

DWA miesiące bez kawy musiałam żyć :no::-p ... jeszcze mi nie smakuje tak jak niegdyś ale lepszy rydz niż nic :-D A i tak mam nałożone przez G. obostrzenia - albo jedna siekiera albo dwie lury dziennie :-p

eee sergi zawsze to lepsze niż obstrukcje!!!! nie martw się - masz przyspieszony metabolizm po prostu :)))))))) no chyba, że "konsystencja" jest zbyt eehmmm rozwodniona....

Do ubranek mnie nie ciągnie...... coś ze mną nie teges??? :dry: Dodam, że nie cierpiałam lalek i nie miałam w posiadaniu :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry