• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - pewnie, że będę trzymać ;))))) z całej siły. Czyli jednak daliście sobie jeszcze miesiąc ? No i dobrze ! Teraz tylko unikać stresów, złych ludzi i dbać o siebie i będzie OK ;-)))))

A wizyta bez USG :-( Zostałam tylko wymacana, zważona..khe, khe +2kg :tak: no i L4 na trzy tygodnie, plus zrobienie krzywej cukrowej i...16.05 mam połówkowe !!!!! Dlatego nie zrobił mi USG, ale najważniejsze, że ginekologicznie wszystko w porządku.

No pewnie:) Ważne,że wszystko dobrze:))))
Do 16.05 już niedaleko:)

Cześć Babeczki :-)

W końcu udało mi się dopaść do aparatu i zrobić zdjęcia ;-) Oto nasza Perełka :laugh2: (fotki ze środowej wizyty :tak: )
Zobacz załącznik 350111Zobacz załącznik 350113Zobacz załącznik 350114
Zdjęcia zrobione w 6 tygodniu i 3 dniu :tak: :laugh2:

Just gratuluję jajeczek :tak: Laugh2:
Oliwka trzymam kciuki za rozprawy w sądzie i mam nadzieję, że Twoja mama w końcu da Wam odetchnąć, a przede wszystkim Twojej Siostrzyczce...
Kocurek ja też ostatnio za fryzjerkę robię - przedwczoraj babcia mnie zagoniła do farbowania i ścinania ;-) I też mi wyszedł "garnek" na głowie, ale - na jej własne życzenie, bo tak chciała :eek:
Made no mów, jak tam wizyta! :laugh2:
Jos trzymam kciuki za Twoją! :tak:

Śliczny maluszzek:)))

Taką mam nadzieję.Dzisiaj mi się śniła i w strasznie złym humorze wstałam.Leżę w łóżku i słucham Laury Pausini....Tak monotonnie.Smutno mi.

reklama
hehe boogie i sergi :-) my się z synem trochę nie zrozumieliśmy, bo on rzekomo mówił "z tyłu niedużo poproszę" a ja zrozumiałam odwrotnie :sorry: Do wesela sie zagoi :-D moim zdaniem nieskromnym JEST OK :)))

sergi ale bąbelek przestronny dla gronia :-D CUUUDO !!!!!

made kawka musowo :-D:-D Ty jeszcze pytasz...??!! Wcześnie masz połówkowe - ja dopiero na 6 czerwca...

Ja chyba też potrzebuję kawy.Idę zrobić bo się będę dołować pół dnia.
Wpadnę później:)

Jestem :-)
Prasowałam małemu ubranka i chopwałam do półeczki ;-)

Oliwka 3mam kciuku za staranka!!;*** :-)
Sergii śliczna fasolka!;***

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~
~~
~

Fluidki prosto z mieszkanka Rafałka ;-)
Łapcie :-)

Kocurek, chyba syn chciał na głowie crust'a, albo inaczej mówiąc - coś w rodzaju małego oklapniętego irokeza :-p ja takie coś "wystrugałam" na głowie swojemu G. ;-) Masz rację, do wesela się zagoi ;-) Facetom włosy jakoś szybciej rosną :sorry: ;-)

Made poczytałam już :tak: Jeszcze chwilka i połówka za Wami - super! :laugh2:

Oliwka nie dołuj się, Skarbie... :-(
Młodamamusia ja już też nie mogę się doczekać, kiedy będziemy prasować, układać, planować pokoik dla Perełki... :zawstydzona/y:

Jak tutaj jechaliśmy na urlop to się bałam najbardziej reakcji teściów i swoich babć, ale przerosły moje najśmielsze pozytywne myślenie... :zawstydzona/y: Szwagierka tak zwariowała na punkcie Perełki, że do UK będziemy wracali z dwoma malutkimi czapeczkami i skarpetkami z - uwaga! - główką krówki i jakimś grzechoczącym czymś w środku ;-) Wariaty ;-) :laugh2:

Kocurek - to idę wstawiać wodę :))))) Już się rozglądałam za jakąś inną koleżanką od kawy :cool2: ile można czekać....
A ja kiedyś tak obstrzygłam kolegę na koloniach, a wspomnę, że do zdarzenie doszło w pierwszym tygodniu turnusu, no i do końca, czyli przeszło dwa tygodnie nie ściągał czapki z głowy :shocked2: i wcale bym się nie zdziwiła gdyby w niej spał :-D))))))))))
Koleżankę też kiedyś obcięłam chodziłyśmy do jednej klasy, a to było w szkole podstawowej, miała włosy piękne, długie i do pasa, chciała mieć grzywkę, to mówię, po co będziesz do fryzjera szła, jak ja cię mogę tutaj od ręki i w domu. Zgodziła się :zawstydzona/y: Jednak sama grzywka to na moje fryzjerskie umiejętności zbyt mało, chciałam się jednak wykazać, a że wisiał u niej na drzwiach plakat Krzysia Antkowiaka, to zaproponowałam, że pójdziemy w tą stylizację...też się zgodziła :szok: Zrobiłam swoje i....uciekłam do domu :))))))))) Przyszłą jej matka z awanturą, ja siedziałam w ubikacji, zamknięta, a moja babcia powiedziała, że jak głupia to się dała.....Miałyśmy zakaz kolegowania się :-) ale dostała kilka dwójek i znowu mogłyśmy się kolegować :-D)))))) KONIEC.

reklama
hahahahahahahahhahahahahahahaaaa :-D:-D:-D:-D o raany dziewczyny proszę Was, bo pęknę ze śmiechu !!! - objedzona jestem :eek:

ale ale.... "INNĄ koleżankę do kawy" ?????????????????????????????????????????? uuuuuuuchhhhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry