• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurka- cześć ...pierwsza noc za Tobą..dasz rede-do czerca coraz bliżej-jutro już maj!!:))

Wiola- dzięki :)

ja też bym pewnie leków nie brała-gardło płucz wodą z solą..można tantum verde w sprayu..

Ewcia- za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&& jutro:))

Jos- no własnie-masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na relację:)

Cześć kobietki :-)

Wiolka &&&&&&&&&& i powrotu do zdrowia :tak:

Mama &&&&&&&&&:-)

Jos &&&&&&&&&& daj znać koniecznie po wizycie :tak:

Rurrko do czerwca już tylko trochę :tak: pisałaś, że mąż zostawił Ci swoją koszulkę ;-) jak byłam małym dzieckiem i mama wychodziła do pracy na 6 rano, albo pracowała na nocną zmianę, to zawsze zostawiał mi swoją koszulę do spania i czułam jak by ona leżała obok mnie, więc wiem, że ten sposób działa :zawstydzona/y::tak: Rurreczko stęsknisz się za swoim mężem, troszkę odpoczniesz, w razie smutku popiszesz z nami i szybko minie ten czas :tak::tak::tak:

Młoda jeszcze się grill zoorganizuję w taki długi weekend ;-) zresztą co to za problem kupić małego grilla, skoro taką masz ochotę na kiełbaskę :-D

reklama
Młoda a mieszkasz w domu, czy w bloku? Zawsze się gdzieś kawałek zieleni znajdzie, co by grilla postawić, taki mały ruszt, w Tesco, albo Realu można kupić za niewielkie pieniądze, trochę dobrych chęci ;-) Twój mężczyzna nie może tego jakoś załatwić? :confused2: Jak masz ochotę to nie męcz podniebienia, w sumie mi też narobiłaś smaczek :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry