• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przepraszam, że ja tylko dziś zareagowałam na informację od boogie ale bardzo rzucała sie w oczy ;-) do tej pory mam banana na twarzy :-):-):-)

Dziewczyny.. wszystko poczytałam co u Was, ale dzionek bardzo zajęty był...

&&&&&&&& za ewulę MIMO WSZYSTKO i za oliwkę MOŻE JEDNAK ;)))) i za wiolę A NÓŻ WIDELEC KURNA CHATKA ???? :))))))
Ale by była radość na forum ojej .... :)

A jeszcze, gdyby tak mama dołączyła .... :))))))))))))))) i rureczka :-)...

made jak wizyta żabko radosna ????????

mloda nooooo pięknie się spisujesz w szkole, ciotka Agnieszka belferka jest z Ciebie dumna :tak::-D

renne GRATULACJE PIĘKNYCH TEŚCIKÓW !!!!!

astra trzymam &&&&&&&&&&&&& :))) witaj!!

Piątek - czas na wieczór filmowy z synem :))))))) dzisiaj SANCTUM - idę robić tosty i mam też tonę żelek ;))))))))))))))))))))) czy raczej żelków.... :dry:
MIŁEGO WIECZORKA !!!

Ostatnia edycja:
reklama
OLIWKA weekend w koncu i to dlugi dla wiekszosci.
My uciekamy do rodzinki na wies. :-) Wielki dom, krowy, kury, traktorem moze sie przejade:-) szkoda tylko, ze prognozy pogody nie sprzyjaja wylegiwaniu sie w hamaczku...

Jejku, chlopaczki nam sie beda rodzic!! JUST gratki siurdola!

Sasiedzi wyprawiaja imprezke. Fajna muzyka- 'rzeki przeplynalem, gory pokonalem, wielkim lasem szedlem, nocy nie przespalem, ........................ zeby z Toba zostac na calutkie lata!' (jakos tak). Az chce sie tancowac. :-)

Zmykam. Dobrej nocy :-*

Ostatnia edycja:
Rurka tez myślałam ze bede musiała duzo nadrabiac a tu kilka stron :-)
Kocurku dziękuje ciociu ;* ale jeszcze kciuków nie puszczaj!;-):-);*

Oj wszystkie pouciekały do łóżek :-(
to i ja uciekam :-)

Karaluchy ( ;
;***

do jutra :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie weekendowo-szaleństwo czas zacząć :)))))))))))))))

Wiola- kochana,zdrówka zyczę...taka zdradliwa ta pogoda..kuruj się!

Kocurek- dziękuję:**

Made- jak tam po wizycie?????????????????

ja dziś 18d.c. nagami coraz bardziej przebieram..ale jeszcze czas do testowania...

Wiola- jak tam sprawy z @??????

Dzień dobry, cześć i czołem. To była najgorsza noc mojego życia!! ale na szczęście już jest ranek, postanowiłam zająć się dosłownie wszystkim i nie myśleć za dużo :) na dodatek pobolewa mnie brzuch :eek:

reklama
rurka:-* tulam bedzie dobrze
mama a no @ nie ma, sluz mnie zalewa , a na tescie z allegro niezmiennie I krecha.
na dodatek chyba juz Iwe zarazilam bo z noska jej zaczyna leciec...wziela bym konsko dawke lekow ale... gdzies tam w glebi serca jeszcze mam odrobine nadzieji i boje sie wziasc.
u nas jutro gril, dzis Lukasz do pracy poszedl normalnie, i w poniedzialek tez idzie a we wtorek na chrzest jedziemy.
co u was?
jak samopoczucie i jakie plany na dlugi weekend?
mama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry