• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok : hej :) ja slucham przeplatajac innymi od kilku godzin i wciaz nie moge wyjsc z podziwu :)
skubana mala, nie dosyc ze ma glos jak dzown to jesczze jakie nogi w szorciku ;) hahahaha

w dwoch miejscach jej nie wyszlo ale jesli ktos sie nia zajmie to na pewno mozna z niej cos zrobic :) glos ma rewelacyjny :)

reklama
witam sie poniedziałkowo-dziś pewnie bede pierwsza bo wszystkie jeszcze śpicie ,a że mój Tom poszedł do pracy( :(((( )
to jestem sama z dziećmi-w weekend śpia do po 8 a dziś obudzili sie o 7.30 i nie ma wybacz-trzeba wstać..teraz rysują a ja już poodkurzałam,pranie sie pierze i z kawką na bb..

dzieki Wam za wsparcie i zrozumienie...1szy maj zawsze jest cięzki dla mnie..
mieliśmy od 16 do 19 wczoraj gości-znajoma(42) lata ma już 2 synów-18 i 20lat a teraz w lipcu rodzi Maję....
trochę zapomniałam bo było miło i nie było kiedy mysleć....

Jos- mój net tak wolno chodzi ,ze nie ma bata ,zeby posłuchać piosenki...mam na karte Orange:(

Oliwka- super ,ze spotkanie z Just takie udane:)

Balbinka- a a Ty gdzie??????

pozdrowienia 4all:)

Witam sie!

Jeeeeju, wiedzialam kiedy wleciec!!!!!!!!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ewula - kochana moja!!!!! Specjalnie dla Ciebie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Zycze Ci z calego serduszka mocnej pieknej kreseczki jutro!!! I juz po cichutenku gratuluje!!! Czekam na fotke!!!

Pozdrawiam wszystkie babeczki!

Ostatnia edycja:
mama wysłałam

zaraz bede leciec na bete
dziś mam wizyte u gina jak to dobrze ze nie odwołałam

i co ico?

bladzioch nie?

Ostatnia edycja:
Mary- cześć kochana:tak:
pogłaskać brzuszek

EWULA- to nie bladzioch-test jak marzenie!!!!!!!!!

jesteś w ciąży:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

poczekaj do terminu @ i powtórz-albo najlepiej bete i dzwon do gina umówić termin za 2 tygodnie-a teraz łykaj folik i nie dzwigaj:tak::tak::tak:

no widzisz-dziś masz wizytę-no to suuuuper!!!!

reklama
Ewa - no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za bete i wizyte!!! :-):-)

Mama - milego dnia Ci zycze! :happy2::happy2::happy2: Brzuszek poglaskany, a dla Ciebie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry