• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry ;-)

Ja juz po śniadanku i włoski sie suszą ;-):-)
i u ciekam na miasto :-D

A wy co tam kochane ? Wyspane ciotki ?;*

Rafałek kazał przekazać fluidki prosto z jego mieszkanka :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~
~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~`
~~~~
~~
~

Dziewczyny łapcie :-)
Bierzcie ile zapragniecie :-)

A tymczasem uciekam ;*
BAj ;*
MIłego dnia!;* ;-)

Ewula no to gratuluje kochanaa !!;***

Fajnie zaczyna się maj :-D ;-)
MAmita i reszta kobitek kolej na was!;**

reklama
Lecę dziś na wizytę bo musze dostać luteine progesteron miałam nisk
Nie wierze normalnie zaraz będzie u mnie moja mama to jakoś mnie może ogarnie:-D

oj kochane jak zobacze bete to może to do mnie dotrze a uwierze jak usłyszę serduszko tymczasem jestem podjarana na maksa;-)

Ewula- dzis jest Twój dzień!!!!

Wiola- witaj kochana..jak tam @ rozkręciła sie małpa jedna?:wściekła/y::baffled:

Mamusia- dzięki:)

Mary- nałapałam i mam nadzieje,ze za tydzień ja też sie bede cieszyć:tak::tak:

Hej dziewczyny :) Jestem tu nowa, mam nadzieje że mnie przyjmiecie :)

Mam do was pytanie :) Wraz z mężem rozpoczęliśmy starania w tym miesiącu, obliczyłam że owulację miałam mieć 29.04, no i śluz jakiś tam był, więc kochaliśmy się, wsumie to od 25 zaczęliśmy, ale z 30/01 wstałam rano i całe manjtki mokre, lece do łazienki a tam.. hmm.. taki pomarańczowy śluz.. jakby z niedużą domieszką krwi, nie wiem.. pierwszy raz mi sie tak zdarzyło.. dzisiaj już nic nie ma:) czy któraś z was miała może podobny przypadek albo wie co to może być :)

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoj tescik!!!

Kochane, ja dzis malo bede, bo samopoczucie do d***... Rozmawialam juz z szefem i bede pracowac codziennie, ale do 12.30, bo nie daje rady wiecej przy kompie. Tak wiec teraz przerwa, bo juz mnie glowa boli!

Basieńka- witaj
moze tak Ci sie "pokazała" owulka...

Pysia- cześć :)) wysłałam Ci mmsa z fotką testu Ewuli:))))

witam nowa staraczke...mysle tak jak mama ze to mogla byc owulka.a w jaki sposob obliczylas ze 29 powinnas miec owulacje?
mama @ rozkrecila sie na maksa.wczoraj mialam takie nerwy ze prawie mezowy krzywde zrobilam.
witajcie mary, pysia, mlodamamusia

reklama
Mary- papa,rozumiem-zmykaj i odpoczywaj:)

Wiola- szlag by ta @...ciekawe teraz jaki bedzie u Ciebie następny cykl-jak długi....
zawsze sie musi coś rozlegulować...

Pysia- no widac te krechy choc w komórce są lepiej widoczne-tu takie rozmazane,ale widać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry