Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to wszystko jest zbyt skomplikowane jak dla mnie 

Nie to jest normalne tylko oni myślą że to jest luksus i powinnaś im dziękować że ci tą ruinę proponują. WitamAsionek
Asionek tak,sukienka,miały być alby zamiast tradycyjnych sukienek aby wszystkie dzieci wyglądały tak samo,żeby biedne od bogatych nie różniły się itp itd.A teraz ile firm i parafii tyle różnych alb a i tak znajdzie się jakaś mamusia co się wyłamie i w sukience dziecko wyśle.
Jos,Asionek w Hiszpanii to samo miałam z mieszkaniami.
Asionku a ludzie w Polsce narzekają, że mieszkania są w fatalnym stanie, każdy jak się wprowadza do starego mieszkania od razu robi remont, bo jak to wszystko wygląda, jak można mieszkać w ruinie, jak tylko zobaczą, że jakaś ściana nie równa, toa Francuzi się zachwycają swoimi ruinami
![]()
Suty mnie swędząąąąą!!!!![]()

Olivka - hahahhaaa)))) w weekendy chodzę bez majtów
![]()
asionek : ja na pewno nie jestem zbyt wymagajaca, wiem ze tu sie nie odnawia mieszkan co chwile jak w Pl, nie wygladaja swiezo nawet te w 7 dzielnocy za 2-3 miliony
ale bez przesady, jest roznica miedyz byciem wymagajacym a byciem SLEPYM!!!!!!!!!!!! slepa jeszcze nie jestem, chyba ze mi jeszcze bardziej wzrok poleci w 2 ciazy to moze... ale poki co to kpina te mieszkanka traca
oliwka : to kciuki&&&& za swedzenie![]()