• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made Poczek mi napisała długi czas temu, że sobie robi przerwę od bb. Wysłałam jej PW ale nie odpisała:( Jak się stęskni to wróci :))

jos - odpoczynek wskazany :))) pupcia też !!!!!! :-D

rureczka - hmm...a co Wiolka pisała o jakiejś kłótni na weterankach ? Bo, że odpoczywa to wiedziałam, ale od naszego wątku :baffled: to wszystko jest zbyt skomplikowane jak dla mnie :))))))

POK WRACAJ ! POK WRACAJ ! POK WRACAJ ! POK WRACAJ ! POK WRACAJ !

Made tak troszkę się posprzeczały. Ale nie jakoś super poważnie. Każdemu czasami nerwy siadają... Mam nadzieję, że Poczek szybko wróci:-D

POK kochana wracaj do nas, tęsknimy :-(

Made ja tam majty noszę zawsze, tylko w nocy zdejmuję hahahaha
a ja znów nie mogę na tego Deepa popatrzeć , bo tv u mnie nie działa....:dry:

Jos suwaczek, jest piękny, właśnie go zauważyłam dzięki Made :sorry2:

Made, Jos spokojnej nocy :D robaczki :D

reklama
Nie to jest normalne tylko oni myślą że to jest luksus i powinnaś im dziękować że ci tą ruinę proponują. Witam :) Asionek

hej :)
no masakra normalnie z tymi mieszkaniami tutaj :/

Asionek tak,sukienka,miały być alby zamiast tradycyjnych sukienek aby wszystkie dzieci wyglądały tak samo,żeby biedne od bogatych nie różniły się itp itd.A teraz ile firm i parafii tyle różnych alb a i tak znajdzie się jakaś mamusia co się wyłamie i w sukience dziecko wyśle.

Jos,Asionek w Hiszpanii to samo miałam z mieszkaniami.

a no widzisz jaka ja tepa :/
no wsumie sasiedzi to cos maja moze ze soba wspolnego hehe

Asionku a ludzie w Polsce narzekają, że mieszkania są w fatalnym stanie, każdy jak się wprowadza do starego mieszkania od razu robi remont, bo jak to wszystko wygląda, jak można mieszkać w ruinie, jak tylko zobaczą, że jakaś ściana nie równa, to :szok: a Francuzi się zachwycają swoimi ruinami :-D

sporo osob ma mylne wyobrazenia o Fr i na odwrot
a tak naprawde to tutaj jest syf taki , ze porazka , ludzie mieszkaja w takich warunkach , ze to az nie do uwierzenia jest ... moja mama tez w szoku byla hehe
ja rozumiem nie kazdy ma potrzebe wypasionego M , ale te syfy co oni sprzedaja , albo wynajmuja to juz porazka jak dla mnie na calej lini

Suty mnie swędząąąąą!!!! :)

:-D
znam ten bol ... mnie jak zaczna swedziec to az mnie nosi hehe

Olivka - hahahhaaa :-D)))) w weekendy chodzę bez majtów :-p:-D:-D:-D

nie no nie moge z wami hehe

asionek : ja na pewno nie jestem zbyt wymagajaca, wiem ze tu sie nie odnawia mieszkan co chwile jak w Pl, nie wygladaja swiezo nawet te w 7 dzielnocy za 2-3 miliony
ale bez przesady, jest roznica miedyz byciem wymagajacym a byciem SLEPYM!!!!!!!!!!!! slepa jeszcze nie jestem, chyba ze mi jeszcze bardziej wzrok poleci w 2 ciazy to moze... ale poki co to kpina te mieszkanka traca :)

oliwka : to kciuki&&&& za swedzenie ;)

no dokladnie ja jeszcze tez calkiem slepa nie jestem :)
nawet glupi wnajem to byl mega problem ... albo nowe , ale klitki , a kuchnia to lodowka wielkosci zmywarki obok zlew i dwa elektryczne paliniki stare , bo nawet nie plyta
albo stare i ruina taka , ze porazka
ja nie wiem jak oni zyja z dziecmi w czyms takim ?? w tym co teraz jestesmy to chociaz szafki byly w kuchni hehe , ale nasza normalna lodowka to ledwo weszla i zeby sie zmiescial musialam drzwi zdemontowac do kuchni :/ masakra hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry