• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oglądam ''ciążę z zaskoczenia'',akurat pokazują babkę co w Pl robiła in-vitro:)
My za chwilę znikamy na śniadanie i na basen z dzieciami:) Oni do wody a ja do kawiarni:)

reklama
Samopoczucie ;) psychicznie dobrze jestem duzo spokojniejsza ale fizycznie kiepsko brak sił serducho wali i wymiotuje;(

ale daje rade;)

no właśnie czekam na kocurka to naszym zwyczajem;) ja mu wyśle o ona wsatwi:)

kici kici:-)

EEE myślałam, że dziś też coś ekstra :-D jak zwykle skromniutko, ale z pazurem, niczym w Hell's Kitchen :-D

Ewula no to czekamy na Koccurrrka :-D kici kici :-D

ostatnio wywoływałyśmy Made, żeby z krzaków wyszła, a się okazało, że neta jej odcięło :-D tzn ktoś śmignął kabel i była odcięta od świata, a Kocccurro chyba ma jakąś schadzkę z Mr. G w ten weekend :cool2::cool2: ale to tylko moje przypuszczenia :-D

Ostatnia edycja:
Kocurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!Gdzie jesteś????????
Ja zmykam dziewczynki,do później,papapa.

jestem i ja :)
upal jak cholera juz cala plywam :/
mama juz na terenie Fr zachwycona widokami :)

Asionek no załapałam dzisiaj kleszcza... Niestety...
Pszłam na izbe i go wyciągneli :-) i doktora powiedziała ze jestem dzisiaj 4 osoba ktora przyszła z kleszczem :-)
No i zauwarzyłam ze coraz większe mam te zaczerwienienie...
Poczekam do jutra.

No przegrał przegrał... Borok słabiutki :-)

Dobranoc kochana;* bede tęsknić!!;-)
pogłaskaj brzuszek:-)

trzeba uwazac podobno plaga kleszczy jest ..
jak sie powiekszy to zaczerwienienie od razu idz do lekarza !! ale oby nie :)

na na na zaliczyłam egzamin :-D:-D:-D

no innaczej byc nie moglo :))

Jestem:)
Jos a ja wczoraj wieczorkiem myślałam o Tobie i dzisiaj miałam pytać o suwaczek:)))
Śliczny:)
Mnie brzuch ''boli'' jakby na @ ale jednak co jest inaczej...napięty jest,piersi też napięte i pobolewają.Testu nie robiłam,twarda jestem:)))

hmm to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))

Samopoczucie ;) psychicznie dobrze jestem duzo spokojniejsza ale fizycznie kiepsko brak sił serducho wali i wymiotuje;(

ale daje rade;)

no właśnie czekam na kocurka to naszym zwyczajem;) ja mu wyśle o ona wsatwi:)

kici kici:-)

przejdzie niedlugo !! trzymaj sie jakos i odpoczywaj ile sie da :))

Cześć Asionku :-) mama już do Ciebie jedzie? :-) ale fajnie :tak: ja bym chciała, żeby mama znów do mnie przyjechała, ale przyjedzie tata, więc nie jest źle :-D i mówisz, że jest zachwycona widokami, super, że możesz ją do siebie zaprosić w odwiedziny, pewnie rzadko się widujecie?

Bez zbędnych komentarzy powiem,że jestem w domu,nici z Maca i basenu. :(

reklama
Karolino Nigello oddaj się wirowi kuchennemu, bez zbędnych komentarzy :-p eee u Was jednak włoska rodzina, wszystko się szybko dzieje :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry