• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie wiem ja jak juz moj ma na bakier to przeprowadzam rozmowe i wylewam wszystkie zale ... tylko to dziala hehe
co do ciazy to ja polecam jednak wiecej luzu ... wiem , ze ciezko , ale takie nakrecanie sie daje z reguly odwrotny skutek :(

reklama
U nas niestety nie działa...Nawet nie chce rozmawiać,coś tylko napisał,że wyjeżdża...nie wiem o co chodzi.I średnio mnie to obchodzi.
Nie mam już siły.
Wiem,że nie powinnam się nakręcać ale po tym co słyszałam od lekarza wolę się spieszyć.

Ja nie wiem jak z nim gadać!!! Mam serdecznie dosyć!!!!!!!!!!!!!

Powiedział,że po osiągnięciu celu czyli ciąży i tak bym się go pozbyła! Matko z kim ja żyję?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry :-D uff ale ciepło
uff ale gorąco :-D :-D

;-):-)

Po obiadku po odpoczynku a teraz znowu na spcer :-);-)

No na szczeście nie powiekszyło mi sie to miejsce po kleszczu. Ale czerwone jest...

Miłego dnia kochane;**

Rurka Oliwka Ewula Asionek Just ;********
i reszta kobietek;*

Ja nie wiem jak z nim gadać!!! Mam serdecznie dosyć!!!!!!!!!!!!!

Powiedział,że po osiągnięciu celu czyli ciąży i tak bym się go pozbyła! Matko z kim ja żyję?

nie gadajcie teraz kiedy emocje buzuja , bo wlasnie takie teksty i dziwne zagrywki beda :/
faceci ( zreszta my baby tez :) ) pod wpywem emocji mowia i robia rozne dziwne rzeczy .... troche oddechu i moze jutro jak juz emocje odpadna pogadajcie ?
bedzie dobrze , wazne to sie nie nakrecac , chociaz wiem , ze ciezko ...

hej Mloda :) jak samopoczucie ?? jak czop ?? :))

Powiedziałam mu tylko,że nie ma prawa tak robić bo krzywdzi Ninę i na to mu nie pozwolę więc powinien się zastanowić nad tym co robi,drugiej szansy nie będzie.
Jego od kilku godzin nie ma w domu.
Robię obiad.

Zdałam jeden z 7 egzaminów jeszcze 6 jest git.
Oliwka u nas podobnie ale z moim zawsze sie udaje dojść do porozumienia i wyjaśnić.
Będzie Dobrze.
Mama i Just na porodówke już czas

reklama
Tacy są faceci:) A my też często dolewamy oliwy do ognia...
Najbardziej mnie wkurza,że nie możemy się nawet pokłócić,nie ma warunków bo dzieci są itp więc ''gadamy'' przez sms-y i net.
Obiadek zrobiony i zjedzony.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry